Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TerraSana introduceert Tarwe- en Gerstegraspoeder

Afgelopen weekend stond TerraSana met twee stands op de informatiebeurs van Holland Pharma. Het perfecte moment om naast de bestaande hoogwaardige RAW Superfood poeders, zaden en bessen de Raw Superfoods Tarwegras & Gerstegras te introduceren.

Tarwegras en Gerstegras zijn rijk aan vezels, magnesium, ijzer, calcium, chroom en zijn tevens een bron van zink. Heerlijk en zeer voedzaam door smoothies, shakes en yoghurt.

Eerste reactie uit de markt

"Het nieuwe, 'vers van de pers', tarwegras- en gerstegraspoeder viel goed in de smaak", vertelde Belinda Barnhard van TerraSana. "Iedereen wilde even kijken en proeven. De bezoekers waren goed op de hoogte van Superfood. De bezoekers hebben uitstekende vakkennis. Ze waren ook zeer te spreken over de goede prijs van onze Superfood."


Tarwe- en Gerstegras

Tarwegras is het vroege gras van de tarweplant. Het tarwegraspoeder heeft in sapvorm een zoetige en dropachtige smaak. Het is een bron van zink, en rijk aan vezels, magnesium, ijzer, calcium, chroom, vitamine E, B3, B6 en C. Heerlijk door een Superfood smoothie, shake en muesli. Gerstegras is het vroege gras van de gersteplant. Het gerstegraspoeder is rijk aan vezels, ijzer, magnesium, calcium en vitamine B1 en B2. In sapvorm heeft het een heerlijke erwten smaak.

Introductiekorting 15%


Groene smoothie, maken?

Een groene smoothie maak je al door wat bladgroente (spinazie, sla of andijvie), fruit en water (evt. kokoswater) en 1 eetlepel tarwe- of gerstegras te mixen. Heerlijk.

Gebruik: 1–2 eetlepels per dag staat qua voedingswaarden gelijk aan 1 portie diep-groene bladgroenten.

Zo puur kan krachtig zijn!

Voor meer informatie over alle Raw Superfood en lekkere recepten zie www.terrasana.nl/superfood.
Publicatiedatum: