Healthy Planet introduceert stropen van natuurlijk zoetmiddel

Het merk Healthy Planet heeft drie nieuwe stropen aan haar gevarieerde assortiment toegevoegd. Zij introduceert drie nieuwe stropen, haver-, rijst- en speltstroop, welke allen te typeren zijn als een natuurlijk zoetmiddel. Hiermee zijn deze stropen uitstekend geschikt voor in de koffie of thee, maar zijn ze ook goed te gebruiken bij de bereiding van koude of warme gerechten.

Eén van de drie stropen heeft een extra voordeel doordat deze ook geschikt is voor mensen met coeliakie, de rijststroop is namelijk glutenvrij. Dit is te zien aan het crossed-grain symbool op de voorzijde van de verpakking. Deze rijststroop wordt gekarakteriseerd door de zoete rijstsmaak. De stroop wordt verkregen door hydrolyse van rijstmeel, waardoor een 100% natuurlijke stroop ontstaat.

De haverstroop is een vloeibare stroop verkregen door hydrolyse van havermeel met behulp van natuurlijke enzymen. De Healthy Planet speltstroop is een stroop die door het volledig natuurlijke productieproces zoveel mogelijk eigenschappen van de oorspronkelijke graansoort bewaart. Hierdoor worden de granen volledig gebruikt en ontstaat er een lichtbruine zoete stroop, met de karakteristieke smaak van spelt. Alle drie de stropen zitten in een handige schenkflacon van 425 gram en zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Udea.
  

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.