GrassBalance Eco meest gevraagde graszaadmengsel bij biologische boeren

Euro Grass veredelt, produceert en vermarkt graszaad voor verschillende toepassingen. Het bedrijf dat gevestigd is in het Limburgse Ven-Zelderheide heeft ook een grasmengsel ontwikkelt met Skal-keurmerk voor melkveehouders die biologische landbouw toepassen.

GrassBalance Eco is een mengsel met tetraploide en diploide rassen van Engels raaigras. De gebruikte rassen zijn allemaal beproefd en zijn aanbevolen in de Nederlandse Rassenlijst. De toprassen voor GrassBalance Eco hebben een hoge kroonroestresistentie, zijn extra standvastig en bijzonder smakelijk. Door de luchtige groeiwijze van GrassBalance Eco leent het mengsel zich uitstekend om witte of rode klaver toe te voegen. Zo kan op een natuurlijke manier de stikstofvoorziening worden gewaarborgd. De adviesdosering van GrassBalance Eco is 45-50 kilogram graszaad per hectare.

Voor meer informatie: jos.deckers@eurograss.nl, www.eurograss.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.