Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: bio-proteïnedieet

Er is veel mis met onze voeding. We horen het inmiddels helaas bijna dagelijks via de media. Van vleesschandalen tot nadelige toevoegingen en suikerverslaving. Eén van de gevolgen is een ongezond leefpatroon en een toename van mensen met overgewicht. Sinds kort is er een biologisch proteïnedieet dat vele voordelen heeft voor de consument die gewicht wil verliezen. De dline producten maken onderdeel uit van het smartSLIM 5G programma. Al een generatie verder dan 4G. Het concept heeft alleen niets met mobiel internet te maken, maar staat voor Gemakkelijk Gezonde Gewichtsbeheersing met Goed Gevolg.


Biologisch

De range biologische producten is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Leuven. "De producten zijn niet Skal-gecertificeerd. Ze voldoen wel aan alle eisen, maar wij vinden de kosten op dit moment te hoog om het te doen", licht Gera Mulder toe. De producten hebben een hoge biologisch opneembaarheid door gebruik van cross flow microfiltratie en het gebruik van wei-eiwitten in plaats van melkeiwitten. Wei eiwit heeft een veel hoger percentage mineralen en vitaminen waardoor het niet nodig is vitaminen bij te slikken. Door de hoogwaardige uitgebalanceerde samenstelling hebben mensen geen problemen met constipatie. Dit omdat de darmwerking niet wordt verstoord. De time released afgifte van de eiwitten voorkomt overbelasting van het systeem. Dit betekent ook dat mensen geen hongergevoel krijgen. Alle producten uit de biologische lijn zijn zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. Met vezels en gezoet met het immer populairder worden stevia. Onnatuurlijke suikers komen in deze producten niet voor. Binnen de biologische range zijn zelfs chips, soepstengels en overheerlijke repen in diverse smaken verkrijgbaar. Zo is afvallen beslist geen straf en bereikt iemand natuurlijk en gezond het gewenste gewicht.

Plan op maat

Een dieetprogramma moet uitvoerbaar zijn. Heel veel diëten zijn goed verzonnen, maar blijken in de praktijk praktisch of sociaal onuitvoerbaar. smartSLIM en de dline producten zijn toe te passen binnen iedere levensstijl. De coach stemt het gebruik helemaal af op de persoonlijke leefsituatie. Er moet balans in een dieet zitten. Veel diëten zorgen voor een onevenwichtig of slecht eetpatroon en zijn daarmee ronduit ongezond. Wij zorgen juist voor een natuurlijk en gezond eetpatroon. Daarbij is ook de overgang naar een regulier eetpatroon, aan het einde van de periode van afvallen, goed en gelijkmatig.Je moet een dieet vol kunnen houden. Strenge en eentonige diëten kunnen effectief zijn, maar zijn erg lastig vol te houden. smartSLIM biedt heel veel variatie en enthousiaste begeleiding. Dat samen maakt, dat bijna iedereen zijn of haar einddoel haalt. Er zijn inmiddels smartSLIM coaches verspreid over Nederland. Wilt u meer informatie over de producten of zelf opgeleid worden tot coach?

Bel dan 06 11242424 of 06 38557010 of mail [email protected].
Publicatiedatum: