Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw van La BIO IDEA: Pappardelle en Tagliatelle en Siciliaanse tomatenpuree in blik

Al bijna 25 jaar is La BIO IDEA hét biologische merk voor authentiek Italiaanse producten in de natuurvoedingswinkel. Gestart als initiatief van DO-IT-oprichter Poppe Braam en een groep kleine Siciliaanse boeren en producenten, is de La BIO IDEA-familie door de jaren heen steeds verder gegroeid met kleine biologische producenten vanuit heel Italië. Allen werken vanuit dezelfde gedachte: het vervaardigen van excellente biologische producten 'con amore e passione'. En dat proef je.
 
Graag stelt La BIO IDEA de twee laatste aanwinsten voor: Ei-pasta uit de Emilia Romagna streek en Siciliaanse tomatenpuree in blik.
 

Nieuw! La BIO IDEA Ei-Pasta: Pappardelle en Tagliatelle (250 gram)

Als kers op de taart van het uitgebreide pasta-assortiment introduceren we 2 heerlijke ei-pasta's: Pappardelle and Tagliatelle.

Door het grote aandeel eieren (maar liefst 4 per kilo) hebben beide traditionele lintpasta's een volle, romige smaak. Een uitstekend alternatief voor verse pasta en dus zeer aantrekkelijk voor de culinaire fijnproever met weinig tijd.

De Italiaanse Emilia Romagna regio is beroemd om haar ei-pasta's. Het familiebedrijf dat onze ei-pasta's maakt, is gevestigd in deze streek en produceert al generaties lang ei-pasta volgens oude tradities en recepturen.

De aantrekkelijke verpakking is stapelbaar, voor een optimale benutting van de schapruimte.


Nieuw! Siciliaanse tomatenpuree in blik (70 gram)

Voor het eerst ook in biologisch beschikbaar: het vertrouwde blikje tomatenpuree.

De Nederlandse consument is gewend tomatenpuree te kopen in kleine blikjes, voldoende voor één maaltijd. La BIO IDEA biedt deze verpakking nu, als enige in de markt, ook in een biologische variant tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Dat betekent de vertrouwde La BIO IDEA kwaliteit tomatenpuree in handige portieverpakking met ring-pull sluiting.

Beide producten zijn vanaf heden verkrijgbaar in het natuurvoedingskanaal.

Kijk voor meer informatie op www.labioidea.com.
Publicatiedatum: