Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Lankerenhof opent deuren tijdens Lekker naar de Boer

Op zaterdag 22 juni is de Lankerenhof in Voorthuizen van 11:00-16:00 uur open voor publiek. Chris en Marjanne Borren, hebben een pluimveehouderij met legkippen en opfokhennen. Zij staan klaar om je te laten zien hoe de kippen op de Lankerenhof leven. Eén week voor de open dag komen er nieuwe kuikentjes in de opfokstal. De kinderen zullen de kuikentjes van heel dichtbij kunnen bekijken en kunnen zich daarna uitleven op het springkussen terwijl de vaders, moeders, opa's en oma's zich rond laten leiden over de boerderij.

Op 22 juni zal ook Adopteer een kip aanwezig zijn op de Lankerenhof. In de bezoekersruimte zal koffie en thee klaar staan en tijdens de lunch worden er Bleieren pannenkoeken gebakken met eieren van 'hele bleie kippen'. Je bent van harte welkom!

Kijk voor meer informatie op www.lankerenhof.nl.Het hele weekend zijn er activiteiten op biologische boerderijen in heel Nederland. Bij goed weer worden er zo'n 70 à 80 duizend mensen verwacht. Voor wie er helemaal een actief weekend van wil maken zijn er fietstochten uitgestippeld van de stad naar de boer in de buurt.

Kijk voor alle adressen en informatie over de deelnemende bedrijven op: www.lekkernaardeboer.nl.
Publicatiedatum: