Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Feest bij TerraSana

LOGONA viert 35-jarig jubileum

LOGONA natuurcosmetica, in Nederland gedistribueerd door TerraSana, viert haar 35ste verjaardag. Oftewel tijd voor een feestje en lekker genieten van de diverse Limited Edition producten.

Waar het begon?

Het Duitse bedrijf werd in 1978 opgericht onder de naam Lorien Goods en handelt sinds 1985 onder de naam LOGONA. Voor alle recepturen golden van begin af aan zeer strikte kwaliteitscriteria. Het concept van natuurlijke en ecologisch verantwoorde lichaamsverzorgingsproducten sloeg enorm aan en het assortiment werd steeds verder uitgebreid. Het volledige assortiment van LOGONA omvat tegenwoordig meer dan 200 producten; van gezichtsverzorging, tot haarverf, van LOGONA mann after shave tot kindershampoo. Van antiveroudering Age Protection tot babybillendoekjes. Met LOGONA PUR is ook aan de zeer gevoelige tot allergische huid gedacht.


Kwaliteit en innovatie

Ytje de Vries, brandmanager van LOGONA bij TerraSana: "Natuurlijke lichaamsverzorging doet het goed in Duitsland en ook in Nederland. Elk jaar komen er nieuwe bedrijven met nieuwe merken bij. Doordat een groot aantal leveranciers probeert dezelfde groep consumenten te overtuigen met vergelijkbare argumenten voor vergelijkbare producten, is er een zeer levendige markt ontstaan. Om succesvol te worden, moet een fabrikant ten eerste voldoen aan de hoge kwaliteitseisen. Ten tweede moeten de producten goed werken, zodat ze aan de verwachtingen van de consument voldoen. Tenslotte moet een fabrikant voortdurend innoveren en de marktontwikkelingen bij te houden om succesvol te blijven. Dat doet LOGOCOS, al 35 jaar. LOGOCOS staat niet voor niets bekend om haar sterke Research & Development."

Nieuwe consumenten trekken met trial sizes

Speciaal in dit jubileumjaar heeft LOGONA speciale producten ontwikkeld die nieuwe consumenten zullen aantrekken.

Shampoo in retro stijl trial size
De drie meest populaire verzorgingsshampoos; Brandnetel Elke Dag, Volumeshampoo Bier-Honing en de Anti-Roos zijn ontwikkeld in retro-design als limited edition. De ingrediënten zijn puur en zorgen dat de natuurlijke kracht in de shampoo goed tot haar recht komt. Zo zorgt Shampoo Brandnetel voor een prachtige glans, terwijl Bier-Honing vanwege haar vitamines en mineralen een mooi volume geeft en de shampoo Anti-Roos met jeneverbes werkt tegen roos. Nu, in praktisch en stijlvol klein formaat, perfect mee te nemen naar het sporten of op vakantie.

Retro LOGONA Shampoo per stuk AVP €2,50



LOGONA mann Trial size set
LOGONA mann Trial size set bestaat naast de heerlijke Shampoo & Douchegel ook uit een verstevigende en revitaliserende Anti-rimpellotion. Beide hebben een lekkere kruidige, mannelijke geur van kostbare houtsoorten. De Shampoo & Douchegel reinigt huid en haar op zachte wijze met milde reinigende biologische bestanddelen, cafeïne, ginkgo-extract en aloë vera. De Anti-rimpellotion verstevigt, revitaliseert en minimaliseert rimpels en fijne lijntjes zonder een vettig laagje achter te laten. Daarnaast maakt het co-enzym Q10 maakt de huid zacht en soepel. Ook geschikt voor de tere huid rondom de ogen.

LOGONA mann Trail size set AVP €4,95


Over LOGONA

LOGONA is een natuurcosmeticamerk van het gerenomeerde Duitse natuurcosmeticaconcern Logocos, dat staat voor innovatie, eerlijkheid en hoge kwaliteit. LOGONA heeft lekkere en eerlijke producten voor de hele familie. De producten voldoen aan de criteria van het BDIH & NaTrue. Bovendien zijn nagenoeg alle producten glutenvrij en geschikt voor veganisten.

Voor meer informatie: www.logona.nl, www.facebook.com/LogonaNL, twitter.com/LogonaCosm
Publicatiedatum: