Biolabel is 's werelds eerste labelmaker met 7H2001 certificaat voor composteerbare etiketten

Recent is het in Almere gevestigde Biolabel er wederom als eerste ter wereld in geslaagd het 7H2001 certificaat te verwerven voor composteerbare etiketten. Deze certificering is gebaseerd op de toepassing van de etiketten op eveneens gecertificeerde verpakkingsmaterialen als folies, zakken en schalen. Met het toekennen van het 7H2001 certificaat is het voor het eerst mogelijk om producten te verpakken die volledig voldoen aan de meest strenge regels ten aanzien van compostering.

Eenvoudige verwerking met vele mogelijkheden

De composteerbare labels zijn weliswaar revolutionair daar waar het gaat om de productie-eigenschappen, de verwerking ervan is oud en vertrouwd. De labels zijn in alle mogelijke kleuren en vormen te bestellen en laten zich uitstekend thermisch coderen, zonder aanpassingen in de verpakkingslijn.Met de certificering is wederom een stap gezet in het creëren van een duurzame wereld. De labels van Biolabel zijn weliswaar een klein onderdeel van het totale verpakkingsvolume, maar ieder klein beetje helpt. Biolabel is blij hiermee zijn bijdrage te kunnen label.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Peter Maaskant
Biolabel BV
036 5494160
pmaaskant@biolabel.nl
www.biolabel.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.