Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Thaise sauzen en sambals van onoff spices! nu volop verkrijgbaar

Om aan de stijgende vraag van kritische consumenten naar biologische Aziatische producten te voldoen breidt onoff spices! het assortiment uit. onoff spices!, de specialist in biologische Thaise producten, introduceert een geheel nieuwe lijn van biologische sauzen en sambals. Na een beperkte introductie zijn de nieuwe producten nu volop leverbaar.



Er is een groeiende belangstelling voor biologische producten. onoff spices!, de specialist in biologische Thaise producten, introduceert een geheel nieuwe lijn van biologische sauzen en sambals. "Deze producten zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met Marqt, de nieuwe supermarkt voor duurzame dagelijkse boodschappen. We hebben goed geluisterd naar de klanten van Marqt; smaak staat voorop", zegt directeur Onno Stienen.

onoff spices! brengt biologische Thaise chili saus en biologische Thaise sweet chili saus op de markt. Verder introduceert onoff spices! op speciaal verzoek van Marqt een viertal natuurlijke sambals: manis, trassi, badjak en oelek.



"Consumenten erkennen de kwaliteit van biologisch voedsel; het smaakt beter. Onze producten sluiten daar naadloos op aan", zegt directeur Onno Stienen.

De sambals en sauzen zijn bij alle Marqt vestigingen te koop. Volg voor alle onoff spices! verkooppunten deze link.
Publicatiedatum: