Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

In bad met Lazy Days biologisch zeewier

Your Well, leverancier van Europese zeewier producten, brengt vanaf heden Lazy Days zeewierbad van Voya op de markt. Voya startte in 1912 met verzorgingsproducten op basis van zeewier toen de eerste zeewier baden openden aan de Atlantische kust van Strandhil, Sligo, Ierland. Die traditie wordt voortgezet door de familie Walton die de kennis van de zee ook gebruikte om een authentiek zeewier bad te ontwikkelen: gedroogd zeewier met zeezout uit de Dode Zee in een handig pakket.

Lazy Days zeewierbad: Het beste biologische – met de hand geoogst, zoals vroeger ook gebeurde – Atlantische zeewier, gecombineerd met zeezout. Zeewierbaden worden al generaties lang toegepast bij het verzorgen en herstellen van de huid en hebben aangetoond de eerste signalen van huidveroudering en cellulitis te vertragen.Creëer een luxueuze Spa-ervaring in je eigen omgeving door de Lazy Days zeewier in een heet bad te laten weken. Het zeewier zal zich -zodra het met water in aanraking komt-in haar natuurlijke en levenskrachtige vorm herstellen en je zo de verzorgende en verzachtende eigenschappen laten ondergaan. Bij VOYA heeft men respect voor de wijsheid en kennis die al generaties lang gebruikt worden en deze biologisch gecertificeerde producten hebben voortgebracht.

Lazy Days is geheel vrij van verontreinigingen en biologisch gecertificeerd door USDA en OCIA. Advies verkoopprijs bedraagt 27,50 euro (goed voor twee baden).

Klik hier voor meer informatie over Lazy Days Zeewierbad.
Publicatiedatum: