Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Beleef de Boerderij' op 20 mei

Jonge Alpe D'Huez-deelnemers promoten deelname bij bio-varkenshouderij Van den Bogert

Tijdens 'Beleef de Boerderij' 2013 op 20 mei, zullen de 3 jongste leden van Team Maasdriel ook hun beste beentje voorzetten bij het Biologisch Varkensbedrijf van Andries en Janny van den Bogert.

Het zal ondertussen niemand in de Bommelerwaard ontgaan zijn, dat een groep van 40 enthousiaste fietsers, hardlopers en wandelaars zich aan het voorbereiden is naar 5 en 6 juni. Dit zijn de dagen van Alpe d'HuZes 2013. Het evenement waarbij ruim 8000 mensen zich uiterst sportief inzetten om de 14 kilometer lange klim van de Alpe d'Huez tot maximaal 6x te beklimmen en met hun prestatie geld in te zamelen voor het KWF.

Ook Maarten Wolfert (13), Bram de Vries (13) en Ruben Quik(10) uit Hedel gaan deze uitdaging aan. Om hun prestatie bij u onder de aandacht te brengen zullen zij aanwezig zijn op het Biologisch Varkensbedrijf met enkele (sportieve) verrassingen, waarbij zij de jongste bezoekers een idee gaan geven hoe zwaar de klim van de Alpe is en om iedereen te laten proeven hoe heerlijk biologisch vlees smaakt. Met een BBQ worden er broodjes hamburger en broodjes worst te koop aangeboden, waarvan de opbrengst volledig ten goede zal komen aan het KWF.

Maarten, Bram en Ruben zijn te volgen op www.teammaasdriel.nl.

Bron: Hedel.Info
Publicatiedatum: