Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verkoop Oerlemans Foods aan Baltussen Holding gaat niet door

VION N.V. maakte woensdag 8 mei bekend dat de verkoop van Oerlemans Foods aan Baltussen Holding B.V. niet doorgaat. Er is geen overeenstemming bereikt over de definitieve voorwaarden en verkoopprijs van Oerlemans Foods. VION maakte op 11 januari 2013 de voorgenomen verkoop bekend aangezien Oerlemans Foods niet langer onderdeel is van de kernactiviteiten van het bedrijf. Oerlemans Foods behoudt voor nu zijn zelfstandige en gezonde marktpositie binnen VION Food Group.

Oerlemans Foods heeft zich door strategische initiatieven verder weten te ontwikkelen. Dit heeft geleid tot een aanzienlijke verbetering van de financiële prestaties. Het jaar 2013 laat een positieve ontwikkeling zien in de markten waarin Oerlemans Foods actief is. Met de focus op maatwerkoplossingen voor en met de klanten is de nabije toekomst voor Oerlemans Foods zeer positief.

Oerlemans Foods

Oerlemans Foods is een gespecialiseerde producent en leverancier van vriesverse groenten, fruit en aardappelproducten. Met een assortiment van meer dan 1.000 producten en de merken Oerlemans, Keizer, Bio+ en Bauer richt Oerlemans Foods zich op de internationale foodservice, retail- en industriële markt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Venlo (NL) met productiebedrijven in Nederland en Polen. Oerlemans Foods biedt werkgelegenheid aan 740 medewerkers. Voor meer informatie: www.oerlemansfoods.nl.

VION N.V.

VION N.V. is een internationaal opererend bedrijf met twee kernactiviteiten Food en Ingredients. Het Nederlandse concern maakt hoogwaardige voedingsmiddelen voor mens en dier. In 2011 realiseerde VION een omzet van 9,5 miljard euro. Begin 2013 telt VION circa 21.000 medewerkers. VION is niet beursgenoteerd en heeft één agrarische aandeelhouder, de Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie (ZLTO) met circa 18.000 leden.
Publicatiedatum: