Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

onoff spices! verfrist haar productlijn

De specialist in biologisch Thaise kruidenmixen onoff spices! heeft op basis van reacties van klanten de samenstelling van de biologische Thaise gele curry-pasta, de Tom Kha soep pasta en de Pad Thai woksaus aangepast.

De verpakkingen van onoff spices hebben een nieuw, fris uiterlijk gekregen. Het groene EU biologische logo is nu duidelijk op de verpakking aanwezig, en met een kleur codering wordt nu een productgroep aangegeven. Ook zijn alle vernieuwde etiketten van een voedingswaarde tabel voorzien.

Onno Stienen, eigenaar van onoff spices!, zegt: "Om de kritische en de bewuste consument te kunnen blijven bedienen moeten we constant naar hen blijven luisteren. Dit resulteerde in aanpassingen aan een aantal producten; zowel qua smaak als in keuze voor ingrediƫnten."


Aan de biologische Thaise gele curry-pasta en de biologische Thaise Tom Kha soep pasta is kokosroom toegevoegd voor een vollere smaak.De biologische Pad Thai woksaus wordt in het vervolg in een glazen fles van 200 ml verpakt. Onno Stienen: "Klanten gaven aan dat de oude verpakking van Pad Thai woksaus te klein was en niet handig in gebruik." onoff spices! stapt voor de woksauzen over op de gezonde rijstvlies-olie, waarin op hoge temperaturen geroerbakt kan worden.

Kijk voor meer informatie op www.onoffspices.nl.
Publicatiedatum: