Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Held van de Smaak: meer dan 90 kandidaten aangemeld

Tot en met dinsdag 30 april kon iedereen zijn of haar kandidaat voor de verkiezing tot Held van de Smaak aanmelden, allemaal rond het thema 'worst'. Aan deze oproep is volop gehoor gegeven. Op de twitterpagina van Week van de Smaak wordt namelijk gemeld dat er meer dan 90 kandidaten zijn aangemeld voor Held van de Smaak 2013. "Worst leeft! Nu beginnen met voorbereidingen provinciale voorrondes."

De organisatoren zijn op zoek naar slagers, producenten en hun grondstoffenleveranciers die zich inzetten voor het behoud en vernieuwing van het ambacht, bijzondere nieuwe producten maken of zich juist richten op traditionele streekspecialiteiten. Maar ook helden die zich verdienstelijk maken als ambassadeur voor de sector kunnen deelnemen aan de verkiezing.

In mei en juni worden via provinciale voorrondes 12 finalisten geselecteerd. De jury kiest hieruit een winnaar. Deze wordt bekend gemaakt tijdens de start van de Week van de Smaak in september. Ook is er een publieksverkiezing. Hiervoor kan vanaf half augustus gestemd worden op deze website.

Publicatiedatum: