Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Eerste Dag van de Slager
Vandaag (donderdag 18 april 2013) vindt de eerste Nederlandse Dag van de Slager plaats. De Dag van de Slager is in het leven geroepen om de Nederlandse consument (hernieuwd) kennis te laten maken met de slagerij. Het thema van de dag is de 'Kunst van de Slager'. Want wat de slager creëert, is kunst. Voor dag en dauw staat de slager op om een prachtig stuk vlees, heerlijke vleeswaren of makkelijke maaltijden te creëren. Het ambachtelijke slagersvakmanschap zorgt ervoor dat honderdduizenden mensen dagelijks kunnen genieten van het beste dat de slager biedt. Het ambachtelijke vakmanschap van de slager is anno 2013 ook een modern beroep dat duizenden mensen een mooie toekomst biedt.
De slager in Nederland is een vakkundig ambachtsman waar je terecht kunt voor kwalitatief goed vlees, vleeswaren, eigengemaakte maaltijden of zelfs voor de verzorging van complete buffetten. Er komt heel wat bij kijken voordat een stukje vlees op jouw bord ligt. Tijdens de Dag van de Slager ben je van harte welkom om bij de slager in jouw buurt een kijkje te nemen in zijn atelier.