Bijenlezing 27 april 2013

Weleda zoemt in op de bij!

Zaterdag 27 april organiseert Weleda voor de tweede keer een lezing over de wondere wereld van de bij. Deze lezing is bedoeld voor iedereen die in dit zoemend schepseltje geïnteresseerd is. Maak ook jij je zorgen over het voortbestaan van het beestje of overweeg je misschien wel om zelf te gaan imkeren? Kom dan zeker luisteren!

In de ochtend voorzien we drie lezingen door mensen die zich op eigen wijze inzetten voor de bij en zijn omgeving. Geert van Poelgeest deelt zijn passie voor wilde bijen met u, Angelique en Rinske van 'Immeke' vertellen meer over het stadsimkeren en Victor Sterk vertelt over zijn eko-golfbaan, waar het voor de bij goed toeven is.

De bijenlezing vindt plaats op 27 april om 11:00 uur op het hoofdkantoor van Weleda Benelux aan de Platinastraat 161 te Zoetermeer. Wil je er bij zijn? Reserveer hier vooraf je plaats. Na afloop wordt aan elke deelnemer een vrijwillige bijdrage gevraagd.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.