Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-voeding geheime wapen van Paris Saint-Germain tegen FC Barcelona?

Paris Saint-Germain neemt het vanavond (10 april) in de kwartfinale van de Champions League op tegen FC Barcelona. Het eerste duel eindigde vorige week in Parijs in 2-2. Het geheime wapen van PSG lijkt bio-voeding te zijn. De spelers moeten zich aan een streng dieet houden. De eieren die ze consumeren moeten per se biologisch zijn en ook voor de groenten wordt dit aanbevolen. Ze mogen tevens alleen biologisch vlees eten en de spelers mogen geen alcohol nuttigen. Dit alles blijkt uit een document dat verkregen is door Ouest-France.



De buffetten die de club zijn spelers voorschotelt worden voorzien van mooie gedetailleerde foto's waardoor duidelijk wordt hoe de gerechten bereid worden. De spelers geven de voorkeur aan een buffet, zodat ze zelf hun eten op kunnen scheppen.

De club schijnt nooit zonder zijn eigen chefkok te reizen. Deze chefkok houdt toezicht op het werk van de koks in het hotel. "Rekening houdend met de eisen die het moderne voetbal aan de selectie stelt, speelt voedsel een belangrijke rol in hun prestaties", zo geeft de club in het document aan.

Bron: Le Parisien
Publicatiedatum: