Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: 6-IN-1 Beauty Balm van Lavera

Je huid optimaal verzorgen met respect voor de natuur? Dat kan! De pure verzorgingsproducten van Lavera zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel mogelijk van biologische herkomst zijn. De producten zijn niet getest op dieren en voor meer dan 98% BDIH- en NaTrue-gecertificeerd.

Een nieuw product van Lavera is de Lavera Beauty Balm. Deze 6-IN-1-balsem combineert huidverzorging met een vleugje make-up. De lichte formule hydrateert je huid 24 uur lang en zorgt voor een stralende en egale huid.


Zacht-getinte, stralende en natuurlijke teint

De multifunctionele crème met biologische Acai-bessen en natuurlijke minerale pigmenten geeft je huid een zacht-getinte en stralende teint. De getinte moisturiser bedekt roodheid en onzuiverheden en past zich aan je individuele huidskleur aan waardoor de crème er heel natuurlijk uitziet. Biologische Acai Berry is rijk aan vitaminen en mineralen, hydraterend en werkt als anti-oxidant.

Gebruik: breng de Beauty Balm aan als een moisturiser op de gereinigde huid aan. Voor meer dekking breng je nog een tweede laagje aan.

De zes punten op een rij:
  • Voor een egale en stralende teint
  • Biedt 24 uur hydratatie
  • Camoufleert vlekjes
  • Verfijnt de poriën
  • Heeft een matterend effect
  • Beschermt de huid tegen vrije radicalen

De Lavera Beauty Balm is verkrijgbaar bij De Nieuwe Band. Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: