Mede-ontwikkelaar Google Earth produceert nu bio-cosmetica

Je kunt er je eigen Victorinox-zakmes in elkaar zetten, zelf kaas maken, een kijkje nemen in een chocoladefabriek en nog veel meer. Renske Heddema van Plus Magazine maakt een reis langs het beste dat je in Zwitserland kunt vinden. Ze kwam onder meer bio-producent Bruno Muff tegen.

Met een witte radarbrood werd ze van Brunnen naar de biologische boerderij van Bruno Muff gebracht. "Bij het volgende station gaan we van boord en nemen de ­panoramische wandelroute Waldstätter­weg naar boven."

"Hoog op de alp ligt de boerderij van Bruno Muff. De jonge boer vertelt hoe hard hij heeft gewerkt om het Zwitserse label voor biologisch produceren te verkrijgen. Deze 'Steve Jobs van het Vierwoudstreken­meer' heeft als mede-ontwikkelaar van Google Earth zijn uitvinding aan Google verkocht – en daarna het roer radicaal omgegooid. Zijn gedroogde appeltjes en biologische cosmeticalijn maken hem gelukkiger dan computertechnologie, verklaart hij tegen een adembenemende achtergrond van bergen en het meer in de diepte."

Bron: Plus Magazine

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.