Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geoskincare nu ook in Nederland verkrijgbaar

SoloBioMooi verkoopt als eerste in Nederland het biologisch gecertificeerde cosmeticahuis 'Geoskincare'. Pieter Hofland van SoloBioMooi: "We hebben al fantastische gecertificeerde huidverzorgingsmerken in onze shop, maar de zoektocht naar pareltjes gaat gewoon door. Ons doel is om 1 tot 2 hele bijzondere merken per maand aan onze shop toe te voegen." De volledige lijn, inclusief de mannenlijn, van Geoskincare is vanaf gisteren (woensdag 19 december) te verkrijgen bij SoloBioMooi.


Geoskincare: het pure Nieuw-Zeeland

Geoskincare: biologische ingrediënten die gewonnen worden in het prachtige landschap van Nieuw-Zeeland is de inspiratie geweest om natuurlijke skincare producten en oplossingen te creëren van uitzonderlijke kwaliteit en zuiverheid. De producten bestaan uitsluitend uit natuurlijke mineralen afkomstig uit de geothermische gebieden in Nieuw-Zeeland, essentiele oliën en pure extracten die de algehele gezondheid van de huid verbeteren. Geo Skincare maakt absoluut (dus) geen gebruik van chemische en genetisch gemanipuleerde ingrediënten.

Voor meer informatie: www.solobiomooi.nl
Publicatiedatum: