Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Bolster catalogus 2013 klaar voor verzending

De nieuwe catalogus van de Bolster, zaadteeltbedrijf voor biologische en biologisch-dynamische zaden, is uit! Ook dit jaar staat de kleurrijke catalogus weer vol heerlijke groentes, geurige kruiden en prachtige bloemen. Het telen van uw eigen tomaten wordt een peulenschil met de handleiding 'Van zaadje tot tomaatje'. Uiteraard ontbreken teelttips en een zaaikalender niet, evenals informatie over insecten in het plantenrijk. Naast deze informatieve pagina’s over tuinieren zijn aan de catalogus enkele interviews en fotopagina’s toegevoegd, die u een kijkje achter de schermen geven bij dit bedrijf.


Professionele catalogus voor tuinders

Voor 2013 heeft De Bolster wederom een Noviteitenlijst voor de professionele teelt gemaakt. Hierin worden rassen omschreven die geschikt zijn voor de professionele teelt, waaronder pompoenen, rucola, tomaten en peulvruchten.

De catalogi zijn –vrij van kosten– aan te vragen via deze pagina of telefonisch via 0578 621433. Alvorens de papieren versie te bestellen, vraagt de Bolster u het milieu te overwegen. Beide catalogi zijn daarom ook digitaal in te zien op deze pagina.
Publicatiedatum: