De Bolster catalogus 2013 klaar voor verzending

De nieuwe catalogus van de Bolster, zaadteeltbedrijf voor biologische en biologisch-dynamische zaden, is uit! Ook dit jaar staat de kleurrijke catalogus weer vol heerlijke groentes, geurige kruiden en prachtige bloemen. Het telen van uw eigen tomaten wordt een peulenschil met de handleiding 'Van zaadje tot tomaatje'. Uiteraard ontbreken teelttips en een zaaikalender niet, evenals informatie over insecten in het plantenrijk. Naast deze informatieve pagina’s over tuinieren zijn aan de catalogus enkele interviews en fotopagina’s toegevoegd, die u een kijkje achter de schermen geven bij dit bedrijf.


Professionele catalogus voor tuinders

Voor 2013 heeft De Bolster wederom een Noviteitenlijst voor de professionele teelt gemaakt. Hierin worden rassen omschreven die geschikt zijn voor de professionele teelt, waaronder pompoenen, rucola, tomaten en peulvruchten.

De catalogi zijn –vrij van kosten– aan te vragen via deze pagina of telefonisch via 0578 621433. Alvorens de papieren versie te bestellen, vraagt de Bolster u het milieu te overwegen. Beide catalogi zijn daarom ook digitaal in te zien op deze pagina.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.