Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Blijkbaar is biologisch dus echt lekkerder"

Wijnaanbod 't Drankenhuys grotendeels biologisch

't Drankenhuys is sinds juni gevestigd op een centrale plaats in winkelcentrum Emiclaer. Eigenaar Leon Veenendaal biedt zijn klanten een breed assortiment aan dranken, waarbij de nadruk ligt op de verfijnde smaak. De combinatie tussen koffie, thee, wijn, bier, gedistilleerd en likeur, vindt hij daarom ook logisch: "Als je thuis een smaakvol diner bereidt, met een goede wijn, dan wil je de maaltijd ook afsluiten met lekkere koffie of thee. In mijn zaak bied ik een mooie balans van producten."

't Drankenhuys biedt ook de keuze uit 300 wijnen, waarvan de meeste biologisch zijn. Veenendaal: "Ik ga bij het selecteren van wijnen altijd uit van smaak en kwaliteit, en daarbij kom ik toevallig vaak uit bij een biologische wijn. Blijkbaar is biologisch dus echt lekkerder."

Veenendaal doet voor zijn wijnassortiment zaken met een leverancier die ook aan toprestaurants levert. Malt whiskeys en likeuren zijn tegen een scherpe prijs verkrijgbaar. En 't Drankenhuys verkoopt biologische thee, handgeplukt in Sri Lanka, en koffie van The Golden Coffee Box uit Baarn.

Bron: Destadamersfoort.nl
Publicatiedatum: