Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Last onder dwangsom opgelegd aan Vecozuivel

De Provincie Flevoland legt zuivelverwerker Vecozuivel in Zeewolde een last onder dwangsom op wegens het opslaan van organische peroxiden zonder omgevingsvergunning. Voor de overtreding wordt per constatering van de overtreding een dwangsom opgelegd van 10.000 euro, met een maximum van 50.000 euro. Daarbij wordt er maximaal 1 keer per week gecontroleerd.

Vecozuivel slaat organische peroxiden op binnen de inrichting zonder over de noodzakelijke omgevingsvergunning te beschikken. Gelet op de overtreding en het gevaar voor het milieu en de omgeving dat bestaat wanneer de overtreding langer voortduurt is het van belang dat de overtreding wordt beƫindigd. Er is geen concreet zicht op legalisatie van de geconstateerde overtreding. Daarom leggen Gedeputeerde Staten van Flevoland een last onder dwangsom op teneinde de geconstateerde overtreding te beƫindigen.

Bron: Provincie Flevoland via FoodHolland
Publicatiedatum: