Top 3 receptenwedstrijd met deelnemers Adopteer een Appelboom bekend

In de afgelopen maanden mochten deelnemers aan Adopteer een Appelboom hun lekkerste recept met zelfgeplukte appelen insturen voor een receptenwedstrijd. Bionext heeft heerlijke recepten ontvangen en het was dan ook moeilijk kiezen welk recept echt het beste was. Uiteindelijk is dit de top drie geworden:

De 1e plaats: 'Pompoensoep met gebakken appel, blauwe kaas en knoflookcroutons' van de familie van Velthooven. Wat een lekker herfstrecept en een originele manier om appelen te verwerken. Dit winnende recept is te vinden op www.adopteereenappelboom.nl.

De 2e plaats: 'Rozemarijnappeltjes met koffiecrème' van Roos Wennekes.

De 3e plaats: 'Hollandse appeltaart met Franse ingrediënten' van Anneke Keetlaer. Deze twee recepten komen binnenkort op www.adopteereenappelboom.nl te staan.

De prijzen (heerlijke biologische verrassingspakketten) zijn inmiddels opgestuurd. De familie van Velthooven reageerde enthousiast: "We hebben het pakket ontvangen en samen met de kinderen uitgepakt! Dat wordt smikkelen en smullen!" Ook enthousiast geworden van het winnende recept? Ga dan nu zelf aan de slag!

Bron: Bionext 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.