Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio+ introduceert Couscous, Quinoa en Bulgur

Het assortiment van Bio+ is uitgebreid met Couscous, Quinoa en Bulgur, verpakt in transparante stazakken van 400 gram. Deze drie producten zijn een goede aanvulling in het rijst en/of reformschap van de supermarkt.

Couscous is lekker snel klaar en past goed in de Marokkaanse keuken. Couscous is zeer populair in Noord-Afrika maar wordt ook steeds meer voor een lekkere of bewuste afwisseling gegeten door de West-Europese consumenten. Couscous bestaat uit gemalen pastakorrels van gemalen durumtarwe.Bio+ Quinoa is Fairtrade gecertificeerd, heeft een fijne en droogkokende korrel die net als rijst wordt gegeten en is lekker bij roerbakgerechten. Quinoa is glutenvrij en dus geschikt voor mensen met coeliakie. Quinoa is een plant, maar geen graansoort en komt van origine uit Zuid-Amerika. Qua eiwitsamenstelling bevat quinoa alle essentiƫle aminozuren in een voor mensen bijna perfecte balans.

Ook de Bulgur wordt net als rijst gegeten, heeft een hazelnootachtige smaak en past goed thuis in Oosterse gerechten. Bulgur wordt gemaakt van tarwe waarbij de korrels eerst worden gestoomd, worden gedroogd en daarna worden gemalen.

De drie producten zijn vervangers voor aardappel of pasta en zijn eenvoudig en gemakkelijk te bereiden. Ze kunnen zowel warm als koud gegeten worden.

Bio+ Trading Company

Bio+ Trading Company (BTC) te Driel is 1 van de licentiehouders van Bio+ en brengt de Couscous, Quinoa en Bulgur op de markt. BTC is specialist in het beschikbaar, bereikbaar en betaalbaar maken van biologische droge kruideniers waren (DKW) voor supermarkten. BTC heeft inmiddels meer dan 60 Bio+ DKW-artikelen in haar assortiment en bestaat naast soepen onder andere uit pasta's, sauzen, koeken, broodvervangers, broodbeleg en vruchtensappen. Voor meer informatie over BTC en haar assortiment kunt u contact opnemen met Arie Ermstrang ([email protected]).

Bio+

Bio+ biedt met meer dan 300 lekkere biologische producten van natuurlijke komaf een oplossing voor ieder eetmoment. Bio+ was in de afgelopen 2 jaar het snelst groeiende merk in het supermarktkanaal.

Ook kreeg Bio+ in 2011 de FNLI Award in de nieuwe categorie grootste maatschappelijke bijdrage. Voor meer informatie over Bio+ kijk op www.bio-plus.nl/zakelijk.
Publicatiedatum: