Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De Halm sponsort diverse initiatieven in nabije omgeving

Mueslimonsters moedigen hockeymeisjes in Heeswijk-Dinther aan

Tholen - Sinds het afgelopen weekend moedigen de mueslimonsters van Graanpletterij De Halm de hockeymeisjes (D1) van de plaatselijke hockeyvereniging in Heeswijk-Dinther aan. De Halm in Heeswijk-Dinther vindt het belangrijk om initiatieven in de nabije omgeving te sponsoren. Directeur Rob van den Berg licht de keuzes toe. Zo is De Halm onder meer sponsor van Natuurtheater de Kersouwe (www.kersouwe.nl). "Dit is een geweldige culturele ontmoetingsplek voor jong en oud midden in de Heeswijkse bossen."

Een ander sponsorproject is de Kilsdonkse molen (www.kilsdonksemolen.nl). "Dit is een unieke wind- en watermolen waar graan gemalen wordt en olie geperst wordt." Ook is De Halm sponsor van de Museumboerderij (www.museumboerderij.nl). Rob: "Dit is een heel leuke boerderij dat alles toont over het boerenleven op het Brabantse platteland." Dier en Tuinweide (www.dierentuinweide.nl) verdient volgens Rob steun omdat kinderen hier dichter bij de natuur komen.

Op sportief gebied heeft De Halm er dus voor gekozen om de hockeyvereniging in het eigen dorp Heeswijk-Dinther te steunen. "Het is een hele leuke vereniging waarbij de jeugd een hele belangrijke rol speelt. De nadruk ligt daarbij op het feit dat het belangrijkste is dat kinderen plezier hebben in het sporten en leren in een team te functioneren."


Het sponsorbord met de mueslimonsters

Rob geeft aan dat er vanuit gemeentes steeds minder geld is om verenigingen financieel te ondersteunen. "Daarom zijn ze steeds meer aangewezen op financiƫle hulp van bedrijven. We ondersteunen het hockeymeisjes D1 elftal door ze te voorzien van goede kleding. In dit team zitten ook twee kinderen van onze medewerkers. En daarnaast staat er sinds dit weekend een sponsorbord met de mueslimonsters langs de lijn."

Voor meer informatie:

Rob van den Berg
De Halm b.v.
De Morgenstond 15
5473 HE Heeswijk-Dinther
0413 293090
[email protected]
www.dehalm.nl