Ecover vraagt aandacht voor slimmer wassen in Zevenbergen

Met een waslijn door de straten van Zevenbergen, vroeg de ecologische was- en schoonmaakproducent Ecover op vrijdag 26 oktober aandacht voor het gebruik van ecologisch wasmiddel. Tevens vonden 3000 inwoners van Zevenbergen een waszak aan hun huisdeur met daarin een coupon voor een gratis Ecover product bij de grootste supermarkt in de buurt. De actie is onderdeel van de campagne 'De slimste in het schap' die op dit moment loopt om de brede verkrijgbaarheid van Ecover producten te verhogen.

'De slimste in het schap'

De meeste wasmiddelen zijn nog steeds gemaakt van schadelijke stoffen. Met de campagne 'de slimste in het schap' wil Ecover, de internationale pionier in ecologische was- en schoonmaakproducten, duidelijk maken dat het gebruik van ecologische wasproducten de slimste manier is om milieuvriendelijk te wassen. "Veel consumenten weten helemaal niet welke schadelijke stoffen er vaak in wasmiddel zitten en hoe schadelijk dit kan zijn voor je huid, je gezin en je gezondheid", aldus Tom Domen, Long Term Innovation Manager bij Ecover. "Met de Ecover waszak-actie willen we bij de consument positieve aandacht creëren, ze beter informeren over de voordelen van ecologisch wassen én motiveren om duurzamer te leven."

Brabantse Milieufederatie

Brabant Zevenbergen is zich zeer bewust van het belang van een ecologische omgeving. Een goed voorbeeld is de Brabantse Milieufederatie, een stichting die door middel van voorstellen en projecten al veertig jaar opkomt voor een schoon milieu, een vitale natuur en een gevarieerd landschap. Ook producten als die van Ecover sluiten aan bij de milieufilosofie van Zevenbergen.

Over Ecover

Ecover is de grootste producent van ecologische was - en schoonmaakproducten in Europa. Ecover heeft zijn hoofdvestiging in Malle en de producten zijn beschikbaar in meer dan 40 landen. Met meer dan 30 jaar ervaring in onderzoek en ontwikkeling, produceert Ecover was - en schoonmaakproducten op basis van hernieuwbare, plantaardige ingrediënten en mineralen, die de beste resultaten leveren aan een eerlijke prijs. Dankzij het uitgebreid gamma van producten kan iedere consument op een gemakkelijke manier een steentje bijdragen voor een beter milieu. Ecover voldoet aan de extern gecontroleerde ISO 14001, milieunorm. Time Magazine en United Nations Environment Programme (UNEP) kenden Ecover in het verleden diverse awards toe.

Voor meer informatie: www.ecover.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven