Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Betere Wijn: Vier het leven en red de bijen!

De Betere Wijn heet niet alleen de betere wijn omdat hij heerlijk smaakt en is samengesteld door echte liefhebbers, maar ook omdat deze biologisch is en je bij aanschaf van iedere fles de bijen helpt. De bijenpopulatie heeft het zwaar en is erg belangrijk voor de bestuiving van gewassen waaronder druiven. Waarom niet iets teruggeven als je iets neemt? Dat is pas (bio)logisch. Van iedere fles wijn wordt minimaal 0,15 euro aan de organisatie Beeing gedoneerd. Deze organisatie zet zich actief in voor de bijenpopulatie.


De Betere Wijn Wit

Zuivere en aromatische wijn gemaakt van biologisch geteelde druiven als Grenache, Viognier en Marsanne. De wijn heeft een mooie complexiteit met een zekere vettigheid en een natuurlijke aciditeit die de wijn zijn frisheid geven. Heerlijk als aperitief, bij salades met kip of schaaldieren, asperges en bij de barbeque. "Smaakvolle wijn met een heerlijke geur van perzik, vers brood en appel. Heerlijk sappige wijn die past bij vis, salades of als aperitief." (Simon Janssen, By the Grape)

De Betere Wijn Rood

Rode 'Rhone' blend 2011 bestaande uit Grenache en Syrah. Deze aangenaam soepele en fruitige wijn is typisch voor de Rhone en gemaakt van biologisch geteelde druiven. "Zo hoort Franse wijn te smaken. Naar bramen en specerijen. Deze wijn drink je met zijn allen, genietend bij een haardvuur met stokbrood en veel Franse kaas." (Simon Janssen, By the Grape)

Voor meer informatie: www.debeterewijn.nl
Publicatiedatum: