Afgelopen week waren ruim 60 AGF-chefs van supermarktketen DEEN op bezoek bij biologische paprikateler Aldo van Os in IJsselmuiden. Naturelle, de biologische tak van The Greenery, organiseerde de opleidingsochtend waarop kennis werd uitgewisseld over de teelt van biologische groenten en fruit, de ontwikkelingen in de markt voor biologische voeding en de gezamenlijke visie op biologische AGF bij DEEN.
Naturelle presenteerde de ontwikkelingen binnen de biologische AGF markt. Samen met Rob van der Weele, Category Manager AGF bij DEEN, werd ingegaan op de prestaties, visie en doelstellingen op het gebied van biologische AGF bij DEEN. "Consumenten kiezen steeds vaker voor biologische groente en fruit. Met deze opleidingsochtend helpen we DEEN om nog beter in te spelen op deze ontwikkeling", vertelt Berry Olsthoorn, Commercieel Manager Naturelle.
Naturelle teler Aldo van Os presenteerde trots zijn biologische bedrijf. De AGF-chefs van DEEN reageerden enthousiast. "Leuk om te zien wat biologische teelt nu precies inhoudt en met hoeveel passie deze teler werkt aan een lekker gezond kwaliteitsproduct. Er komt veel meer bij kijken dan ik dacht. De cijfers laten zien dat er steeds meer behoefte is aan biologische groente en fruit en dat merk ik ook in onze winkel. Daarom ben ik blij dat ik nu meer weet over biologische teelt, zodat ik onze klanten daarover kan vertellen", aldus Lia Visser, AGF-medewerker bij DEEN supermarkt in Marken.
Kijk voor meer informatie over Naturelle op www.natuurlijknaturelle.nl.
Abonneren
Vacatures
- (Jr.) Specialist Duurzaamheid
- Sales Manager / Trader
- In- Verkoper Tuinplanten
- Aardbei-veredelaar
- Inkoper / Verkoper BIO groente en fruit
- New business manager
- Internationale Senior Retail Account Manager
- Mango trader
- Commercieel medewerker binnendienst
- Vestigingsmanager / Arbeidsmanager
AGF-chefs DEEN bezoeken biologische teler Naturelle
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-21 Draag een boer aan voor de Gouden Leeuwerik 2023
- 2023-09-20 Nieuwe versie eliminatiescenario ToBRFV in biologische teelt
- 2023-09-20 "Consument selectiever in kopen gesneden groenten en fruit"
- 2023-09-20 "Er is in Vlaanderen zeker nog potentieel voor duurzame en biologische foodboxen"
- 2023-09-19 "Bijna elk Oekraïens gezin op het platteland heeft wel enkele Juglans Regia bomen in de tuin staan"
- 2023-09-19 "Osteen mango’s zijn bijna op"
- 2023-09-18 "Zonnepanelen op waterbassin is zinnig gebruik van de ruimte"
- 2023-09-18 Ruim 1 op de 3 Nederlandse volwassenen wil gezonder eten
- 2023-09-18 Ekovrienden mogen een kijkje nemen in de boomgaard van Maaike Bischot
- 2023-09-15 Petitie 'Red de Nederlandse appel' gestart
- 2023-09-15 "Biologisch loont, maar afzet is grootste uitdaging"
- 2023-09-15 "Geen overvloed, maar tekort aan blauwe bessen"
- 2023-09-15 Nieuwe lijn vers gesneden kruiden onder Vitalicious BIO-Organic label
- 2023-09-14 Dit zijn de highlights van de Open Field Demo Organic
- 2023-09-14 Bijzondere temperatuurschommelingen vragen om meer flexibiliteit binnen de keten
- 2023-09-14 "Vanaf 1 oktober gaat het eerste halffabricaat van halve en blokjes Hokkaido wintersquash-pompoen met schil de deur uit"
- 2023-09-13 "Snijderijen en horecagroothandels pakken Violetti goed op, alleen Nederlandse retail hapt nog niet toe"
- 2023-09-13 "Het dauwlaagje is het visitekaartje van de Westlandse druif"
- 2023-09-13 Prijsverschil in de supermarkt staat groei van biologische tafelaardappelen in de weg
- 2023-09-13 "10 tot 20 procent lagere afzet bio-kruiden"