Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AGF-chefs DEEN bezoeken biologische teler Naturelle

Afgelopen week waren ruim 60 AGF-chefs van supermarktketen DEEN op bezoek bij biologische paprikateler Aldo van Os in IJsselmuiden. Naturelle, de biologische tak van The Greenery, organiseerde de opleidingsochtend waarop kennis werd uitgewisseld over de teelt van biologische groenten en fruit, de ontwikkelingen in de markt voor biologische voeding en de gezamenlijke visie op biologische AGF bij DEEN.

Naturelle presenteerde de ontwikkelingen binnen de biologische AGF markt. Samen met Rob van der Weele, Category Manager AGF bij DEEN, werd ingegaan op de prestaties, visie en doelstellingen op het gebied van biologische AGF bij DEEN. "Consumenten kiezen steeds vaker voor biologische groente en fruit. Met deze opleidingsochtend helpen we DEEN om nog beter in te spelen op deze ontwikkeling", vertelt Berry Olsthoorn, Commercieel Manager Naturelle.



Naturelle teler Aldo van Os presenteerde trots zijn biologische bedrijf. De AGF-chefs van DEEN reageerden enthousiast. "Leuk om te zien wat biologische teelt nu precies inhoudt en met hoeveel passie deze teler werkt aan een lekker gezond kwaliteitsproduct. Er komt veel meer bij kijken dan ik dacht. De cijfers laten zien dat er steeds meer behoefte is aan biologische groente en fruit en dat merk ik ook in onze winkel. Daarom ben ik blij dat ik nu meer weet over biologische teelt, zodat ik onze klanten daarover kan vertellen", aldus Lia Visser, AGF-medewerker bij DEEN supermarkt in Marken.

Kijk voor meer informatie over Naturelle op www.natuurlijknaturelle.nl.
Publicatiedatum: