Thema Helden van de Smaak verkiezing 2013: worst

De Verkiezing van de Held van de Smaak 2013 staat in het teken van de ambachtelijke worst en vleeswaren. We gaan op zoek naar slagers, producenten en hun grondstoffenleveranciers die zich bijzonder inzetten voor het behoud en vernieuwing van het ambacht, bijzondere nieuwe producten maken of zich juist richten op traditionele streekspecialiteiten.

Maar ook helden die zich verdienstelijk maken als ambassadeur voor de sector kunnen deelnemen aan de verkiezing. Natuurlijk zijn de kernwaarden van de Week van de Smaak ambachtelijk, duurzaam, natuurzuiver en 'van dichtbij' richtinggevend. In het voorjaar van 2013 starten we met de werving van kandidaten. De Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie KNS werkt in 2013 samen met de Week van de Smaak om het thema worst en vleeswaren nog beter uit te dragen.

Voor de KNS biedt de samenwerking kansen om extra aandacht te vestigen op ambachtelijke producten en het belang van het vakonderwijs. Samenwerking met de Week van de Smaak past daarnaast uitstekend in de kernwaarden van deze organisatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.