Vanillevla en chocoladevla Zuiver Zuivel van bio- naar Demeter-kwaliteit

Zuiver Zuivel chocoladevla en vanillevla worden vanaf week 42 omgezet naar Demeter-kwaliteit. Op deze manier kunnen biologische speciaalzaken zich nog beter onderscheiden van de supermarkt en hiermee wordt de Demeter-lijn van Zuiver Zuivel opnieuw versterkt. De kwaliteit en smaak van de producten blijft zoals de consument van Zuiver Zuivel gewend is.


De Demeter-chocoladevla

De recepturen van de producten zijn onder de loep genomen om aan de Demeter voorwaarden te voldoen. Uiteraard is nu het belangrijkste ingredi├źnt, de melk, van biodynamische kwaliteit. Daarnaast voldoen alle ingredi├źnten nu aan de Demeter eisen. Zo wordt er nu biologisch vanille-extract gebruikt bij de bereiding van de vanillevla.


De vanillevla in de Demeter-kwaliteit

Op de verpakkingen zijn de kinderen van de familie Rutte te zien. Deze zomer zijn nieuwe foto's bij Zuiver Zuivel veehouders gemaakt. Deze zullen de komende maanden op Zuiver Zuivel producten terug te vinden zijn.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven