Zuiver Zuivel chocoladevla en vanillevla worden vanaf week 42 omgezet naar Demeter-kwaliteit. Op deze manier kunnen biologische speciaalzaken zich nog beter onderscheiden van de supermarkt en hiermee wordt de Demeter-lijn van Zuiver Zuivel opnieuw versterkt. De kwaliteit en smaak van de producten blijft zoals de consument van Zuiver Zuivel gewend is.
De Demeter-chocoladevla
De recepturen van de producten zijn onder de loep genomen om aan de Demeter voorwaarden te voldoen. Uiteraard is nu het belangrijkste ingrediënt, de melk, van biodynamische kwaliteit. Daarnaast voldoen alle ingrediënten nu aan de Demeter eisen. Zo wordt er nu biologisch vanille-extract gebruikt bij de bereiding van de vanillevla.
De vanillevla in de Demeter-kwaliteit
Op de verpakkingen zijn de kinderen van de familie Rutte te zien. Deze zomer zijn nieuwe foto's bij Zuiver Zuivel veehouders gemaakt. Deze zullen de komende maanden op Zuiver Zuivel producten terug te vinden zijn.
Klik hier voor meer informatie.

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Partij voor de Dieren Zuid-Holland wil af van energieslurpende glastuinbouw
- Minister van der Wal enthousiast over stikstofplan Joost Samsom
- "Als de biologische appelverkoop niet stijgt, zullen we onze Jonagold nooit verkocht krijgen"
- Welke taal spreken koeien?
- Eigenaren Sprinklr zien af van winst, het vergroten van de biodiversiteit heeft prioriteit
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-01-27 Minister van der Wal enthousiast over stikstofplan Joost Samsom
- 2023-01-27 "Bioboer zijn is leuker en de mensen appreciëren je werk"
- 2023-01-27 Welke taal spreken koeien?
- 2023-01-26 "Biologische landbouw en weidebeheer kunnen het klimaat helpen"
- 2023-01-24 Melkveehouders gezocht voor onderzoek naar effect van kruidenrijk grasland
- 2023-01-20 Lidl wint met Biologische 3 sterren Beter Leven kaas de Bioproductverkiezing 2023
- 2023-01-18 Insecten als duurzaam veevoer: reëel alternatief?
- 2023-01-18 Koeien en Kansen-boeren moeten veel ballen in de lucht houden
- 2023-01-18 Resultaat biologisch landbouwbedrijf hoger dan gangbaar bedrijf
- 2023-01-17 Nieuwe kazen van Bastiaansen: Chimichurri en Geitenkaas met tuinkruiden
- 2023-01-16 Nieuwe interactieve PDF & Podcast-serie: 'Omschakelen naar biologische melkveehouderij'
- 2023-01-12 "Ik heb deze grond lief"
- 2023-01-12 Biologische melkveehouderij kan goed bijdragen aan het realiseren van de NPLG-doelen
- 2023-01-10 Peter Oosterhof in de race voor plaatselijke ondernemersprijs
- 2023-01-09 Klokhuis: Bio-melkveehouder Peter Oosterhof legt uit wat regeneratieve landbouw is
- 2023-01-05 Ravenswaard streeft vermindering van 70% CO2-uitstoot na
- 2023-01-05 Jerseyhoeve is nu Happy Mrs. Jersey
- 2023-01-02 Melkprijs Eko-Holland in januari
- 2023-01-02 Arla-melkprijs daalt in januari met 1 eurocent
- 2023-01-02 "Prijsbewuste consument kiest vaker voor biologische melk"