Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vanillevla en chocoladevla Zuiver Zuivel van bio- naar Demeter-kwaliteit

Zuiver Zuivel chocoladevla en vanillevla worden vanaf week 42 omgezet naar Demeter-kwaliteit. Op deze manier kunnen biologische speciaalzaken zich nog beter onderscheiden van de supermarkt en hiermee wordt de Demeter-lijn van Zuiver Zuivel opnieuw versterkt. De kwaliteit en smaak van de producten blijft zoals de consument van Zuiver Zuivel gewend is.


De Demeter-chocoladevla

De recepturen van de producten zijn onder de loep genomen om aan de Demeter voorwaarden te voldoen. Uiteraard is nu het belangrijkste ingrediƫnt, de melk, van biodynamische kwaliteit. Daarnaast voldoen alle ingrediƫnten nu aan de Demeter eisen. Zo wordt er nu biologisch vanille-extract gebruikt bij de bereiding van de vanillevla.


De vanillevla in de Demeter-kwaliteit

Op de verpakkingen zijn de kinderen van de familie Rutte te zien. Deze zomer zijn nieuwe foto's bij Zuiver Zuivel veehouders gemaakt. Deze zullen de komende maanden op Zuiver Zuivel producten terug te vinden zijn.

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: