Zuiver Zuivel chocoladevla en vanillevla worden vanaf week 42 omgezet naar Demeter-kwaliteit. Op deze manier kunnen biologische speciaalzaken zich nog beter onderscheiden van de supermarkt en hiermee wordt de Demeter-lijn van Zuiver Zuivel opnieuw versterkt. De kwaliteit en smaak van de producten blijft zoals de consument van Zuiver Zuivel gewend is.
De Demeter-chocoladevla
De recepturen van de producten zijn onder de loep genomen om aan de Demeter voorwaarden te voldoen. Uiteraard is nu het belangrijkste ingrediƫnt, de melk, van biodynamische kwaliteit. Daarnaast voldoen alle ingrediƫnten nu aan de Demeter eisen. Zo wordt er nu biologisch vanille-extract gebruikt bij de bereiding van de vanillevla.
De vanillevla in de Demeter-kwaliteit
Op de verpakkingen zijn de kinderen van de familie Rutte te zien. Deze zomer zijn nieuwe foto's bij Zuiver Zuivel veehouders gemaakt. Deze zullen de komende maanden op Zuiver Zuivel producten terug te vinden zijn.
Klik hier voor meer informatie.

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Is lupine het gouden boontje van Nederlandse bodem?
- "Totaalassortiment aanbieden is een uitdagende maar ook zeer passende stap"
- Agrifirm start pilots rondom regeneratieve landbouw
- Regering moet onderzoek doen naar nutriënten uit menselijke mest
- De Nieuwe Winkel verkozen tot Beste Biologische en Groenterestaurant
Top 5 - afgelopen week
- "Honger in Afrika indirect gevolg van steeds meer biologische producten eten"
- Boeren roepen burgers op om poep en plas te doneren
- Fotoreportage BioXpo - Veel nieuwe producten bij de Nederlandse exposanten
- Machandel nu volledig in Britse handen
- Druiventuin in de verkoop, maar telers stoppen (nog) niet
Top 5 - afgelopen maand
- Annette Harberink vertrekt van Natuurderij Keizersrande
- Europees parlement stemt met grote meerderheid voor marktgestuurde stimulering van bio-landbouw
- Zenderense Es behaalt Skal-certificaat
- "Honger in Afrika indirect gevolg van steeds meer biologische producten eten"
- Boeren roepen burgers op om poep en plas te doneren
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-05-17 22 mei open dag bij biologische boerderij in de Wynzer Polder
- 2022-05-17 Drogestofprijzen biologisch voorjaarsgras 10 cent omhoog
- 2022-05-16 "Ontzettend goede compost voor het land"
- 2022-05-11 Boer Guus lanceert verse biologische grasmelk
- 2022-05-10 'Coronageitjes' moeten wennen aan drukte op Amsterdamse boerderij
- 2022-05-10 Met één maatregel red je als melkveehouder de weidevogel niet
- 2022-05-04 Hoeveel drijfmest heeft maïs op scheurgrond nodig?
- 2022-05-03 15 mei: open dag bij Veld en Beek
- 2022-05-02 "Biologisch boeren moet je durven!"
- 2022-04-29 Kunstwerken op silo's van Koeientuin Kraanswijk
- 2022-04-29 Friesland: 50.000 euro subsidie voor bescherming weidevogelnesten en -kuikens
- 2022-04-28 Henri Willig benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau
- 2022-04-28 Biologische melkprijs Eko-Holland stijgt met €1,25
- 2022-04-26 FrieslandCampina-biologische garantieprijs €1,75 omhoog in mei
- 2022-04-22 Afrekenbare stoffenbalans moeilijk vorm te geven
- 2022-04-15 Hoe boer Piet uit handen bleef van het kapitaal
- 2022-04-14 Resultaten van de Kringloopwijzer 2019 en 2020
- 2022-04-13 Jonge Jersey stiertjes arriveren op de boerderij bij DID-IT
- 2022-04-13 Hoe een biologische boerderij de leegloop van het Spaanse platteland vertraagt
- 2022-04-12 Wat is het beste moment om maïs te zaaien?