Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dr.Hauschka Therapeut van het jaar 2012: Christel Elbertse

Chapeau! Het beeldje voor Dr.Hauschka Therapeut van het jaar werd zaterdag 29 september - tijdens het jaarlijkse Dr.Hauschka Congres in Driebergen - uitgereikt aan Christel Elbertse. Ieder jaar is het weer een moeilijke keuze, maar de jury verkoos Christel dit jaar unaniem als de gelukkige. Sinds vijf jaar runt zij samen met haar compagnon en drie schoonheidsspecialistes de salon Natuurlijk Mooi in hartje Amersfoort. Christel is gedreven, inspirerend, volgt bijna alle kwaliteitscursussen en workshops van Dr.Hauschka maar bovenal heeft ze een mooie aanraking.Exclusieve zorg en aandacht

"Elke vrouw heeft haar eigen natuurlijke schoonheid. Het is ons gezamenlijk doel deze schoonheid weer te activeren en te laten stralen", zei Christel toen ze de bloemen en het Chapeau!-beeldje van accountmanager Lonneke van den Berk in ontvangst nam. Wie bij Christel - of haar collega Naomi Ooijevaar - een Dr.Hauschka Behandeling ondergaat kan rekenen op exclusieve zorg en aandacht. Zelfs de voordeur gaat op slot tijdens een behandeling. "Dit is voor een optimaal resultaat en een ontspannen omgeving", zo kun je lezen op de website www.natuurlijkmooi.nl.

Ruim 6 jaar ervaring In 2006 deed Christel de opleiding voor Dr.Hauschka Therapeut op het hoofdkantoor in Rijswijk. Ze heeft dus al ruim zes jaar ervaring als therapeut en omarmt de Klassieke Dr.Hauschka Behandeling. Ook het bijwonen van aanvullende trainingen en workshops heeft de jury mee laten wegen bij de nominatie. Aanvullend heeft Christel zich verder bekwaamd door de opleiding Lichaamsbehandeling te volgen. Lonneke noemde haar ook een goede ondernemer: "Met haar salon is ze erin geslaagd een mooie omzetstijging te realiseren. Zeker in deze tijd vraagt dat om visie."

Hoedje af!

Natuurlijk Mooi doet dan ook meer dan alleen huidverzorging, aldus Christel: "We geven verschillende soorten lichaamsbehandelingen, massages, hand- en voetverzorging. En voor de zwangere vrouw hebben we het 'Mother-to-be'-programma; een speciaal verwenconcept. Daarbij werken we in de salon uiteraard uitsluitend met natuurlijke producten." Tot slot heeft Christel de persoonlijke kwaliteiten om de rol van Dr.Hauschka-ambassadeur goed voor haar rekening te nemen. Kortom: 'Hoedje af!', ofwel: Chapeau! voor Dr.Hauschka Therapeut 2012: Christel Elbertse.

Ook de mooie aanraking van Christel Elbertse ervaren? Natuurlijk Mooi, Korte Gracht 28, 3811 KH Amersfoort. Tel: 033 2584763 of mail naar christel@natuurlijkmooi.nl.

Woon je niet in de buurt van Amersfoort, maar wil je toch een bijzondere Dr.Hauschka Behandeling ervaren? Contactinformatie van overige Dr.Hauschka Therapeuten in het land vind je op deze pagina.
Publicatiedatum: