OMSCo promoot bio-zuivel met reclamecampagne

OMSCo (Organic Milk Suppliers Co-operative) heeft een nieuwe campagne gelanceerd. De Britse biologische zuivelleverancier heeft 1 miljoen pond geïnvesteerd in de promotiecampagne voor biologische melk. Met de campagne wil OMSCo aandacht vragen voor de voordelen van biologische melk en de biologische werkwijze.

Op de campagneposter staat duidelijke taal: "No-one messes with it. Organic farmers never use pesticides, artificial fertilisers or GM feed - guaranteed. Wise up. Choose organic milk."Richard Hampton, verkoop- en marketingdirecteur van OMSCo, zegt dat de campagne ontwikkeld is omdat er onvoldoende begrip is voor de biologische productiewijze. "Uit ons uitgebreide consumentenonderzoek is gebleken dat een toename van consumentenbewustzijn waarschijnlijk zal leiden tot een groeiende interesse in biologische zuivelproducten."

Kijk voor meer informatie op www.organicmilk.co.uk. Deze website is bedoeld voor de voorlichting van consumenten.

Bron: The Drum

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.