Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Workshop van voedingssupplementenmerk RAW Garden of Life

Feel good Workshop leert hoe je gezond leeft: 27 oktober

RAW Garden of Life is in januari 2012 in Nederland geïntroduceerd. De lijn voedingssupplementen biedt een aanvulling op gezonde en gevarieerde voeding. Voor elke lifestyle is een passend voedingssupplement, of je nu carrièretijger, stapbeest, familiemens of sportfanaat bent. De ingrediënten hebben geen extra bewerking ondergaan, zoals overmatige verhitting. Er is een bewuste keuze gemaakt voor plantaardige en natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. Elk product bevat een groente- en fruitcomplex (van biologische oorsprong), probiotica en enzymen, waardoor het normale voeding benadert. Daardoor herkent het lichaam het makkelijker en neemt het sneller op.


Feel good Workshop leert hoe je gezond leeft: 27 oktober

Niets voelt beter dan lekker in je vel zitten. Hoe je dat voor elkaar krijgt, valt te ontdekken tijdens de Santé Sparkling Saturday op zaterdag 27 oktober. Daar verzorgt voedingssupplementenmerk RAW Garden of Life namelijk een Feel Good workshop waarbij een voedingsexpert vertelt hoe je door middel van lifestyle, voeding en voedingssupplementen je lijf in optimale vorm krijgt en houdt. Een inspirerende workshop die er zeker voor zal zorgen dat de aanwezigen een paar positieve veranderingen in hun levensstijl aan gaan brengen. Santé Sparkling Saturday is een dag vol workshops en activiteiten waar je bruisend van energie en vol ideeën weer weggaat. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer: sport, balans, beauty, food en wellness.

Kaarten winnen

RAW Garden of Life geeft 10x2 kaarten ter waarde van 19,95 euro weg voor dit fijne evenement. Liefhebbers kunnen via www.gardenoflife.nl kaarten winnen voor dit gezellige en gezonde vriendinnenuitje.


Overige informatie

RAW Feel Good Workshop tijdens Santé Sparkling Saturday
Datum: zaterdag 27 oktober 2012
Tijd: 11:00 uur tot 18:00 uur
Entree: 19,95 euro
Locatie: Inn Style in Maarssen, op tien autominuten van Utrecht Centrum. Parkeren is gratis.
Website: www.gardenoflife.nl
Publicatiedatum: