Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw van Bakkerij Carl Siegert: BroodjeNL

Tholen - Bakkerij Carl Siegert uit Harmelen presenteert met trots de allernieuwste creatie: BroodjeNL. Nederland in wit en bruin, beide met zonnepitten en lijnzaad. Beleg hem bijvoorbeeld met regionale specialiteiten. Kan het nog Hollandser? "BroodjeNL is gemaakt met biologische tarwe van de Nederlandse bodem. En de tarwe wordt gemalen door Hollandse molens. 100% NL, dat is Carl Siegert", aldus Carl Siegert zelf.


Carl had in een eerder interview, na het winnen van de Koks! Innovatie Trofee voor de Broodstaart, al aangegeven begin oktober weer een nieuw product te gaan introduceren. Hij keek daar toen al naar uit en hij had nog nooit zoveel voorpret gehad. "Ik ben blij dat we BroodjeNL nu echt wereldkundig kunnen maken, ik ben erg enthousiast over ons nieuwe product."



Volgens Carl heeft BroodjeNL geen grenzen. "Je belegt hem net zo gemakkelijk met Zeeuws spek als met Drentse heideschenke of Sallandse kruidenkaas. Dit zijn slechts drie voorbeelden van de ontelbare creaties die je met dit broodje kunt maken." Op de website www.broodjenl.nl staan nog veel meer mogelijkheden. De bakkerij nodigt ook alle horecagelegenheden uit om hun eigen BroodjeNL in te zenden. "Uw regionale of plaatselijke trots kan dan aan heel Nederland getoond worden ter creatieve inspiratie."



Kijk voor meer informatie op www.broodjenl.nl