Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Kaasfabriek met biologische kazen op Foodspecialiteitenbeurs

Dinsdag 2 en woensdag 3 oktober van 13:00 tot 22:00 uur, wordt de Foodspecialiteitenbeurs gehouden in het Expogebouw in Houten.

De Kaasfabriek uit Alphen aan den Rijn is inmiddels een vaste standhouder op deze beurs. "Wij presenteren ons op de beurs voor alle foodspecialiteitenwinkel, zowel winkels die gangbare als biologische kaas verkopen, maar ook natuurvoedingswinkels zijn van harte welkom. Ons specialistische assortiment met kazen bevat veel biologische producten, omdat in die tak van sport veel nieuwe ontwikkelingen plaats vinden. En dat is juist het geen wat onze klanten aanspreekt", vertelt Erik van Dam, eigenaar van De Kaasfabriek.


Erik van Dam

Nieuw zijn onder andere het 'Peperkontje' (Duitsland):'Apfelmostkäse', ook uit Duitsland:En 'Rå Hinge', een rauwmelkse biologische kaas uit Denemarken:Voor meer informatie: www.dekaasfabriek.nl
Publicatiedatum: