Uitreiking Heldervarken Awards in Wageningen en Winterswijk

In het kader van de Week van de Smaak van 29 september tot en met 7 oktober, met aandacht voor alle regionale producten in den lande, wil EKO Boerderij 't Helder uit Winterswijk –thuis van het Heldervarken- speciaal de aandacht vestigen op de gepassioneerde en talentvolle bereider c.q. verkoper van deze bijzondere, authentieke en smakelijke producten van het platteland door het uitreiken van een drietal Heldervarken Awards.

EKO Boerderij 't Helder reikt deze Heldervarken Awards dit jaar voor het eerst uit om op deze manier haar waardering uit te spreken voor de respectvolle wijze waarop de regionale (biologische) producten verwerkt worden tot producten met een toegevoegde meerwaarde voor de consument.De keuze om de eerste Heldervarken Award in Wageningen uit te reiken is vanzelfsprekend voor EKO Boerderij 't Helder. Wageningen is met de Universiteit van Wageningen immers dé bakermat voor internationaal toonaangevend onderzoek naar en ontwikkelingen van de kracht van de landbouw & veeteelt, gezonde voeding en leefomgeving.

De Heldervarken Award wordt uitgereikt op de eerste dag van de Week van Smaak, op zaterdag 29 september, op het Marktplein in Wageningen om 11:00 uur.

Op zondag 30 september om 14:00 uur wordt de tweede Heldervarken Award uitgereikt op de Kinderboerderij aan het Frerikshof 15 bij Tullip Hotel Frerikshof in Winterswijk. Deze kinderboerderij Freriks schenkt op het jaarlijkse Grote Dierendag Feest aandacht aan Duurzaamheid en Dierwelzijn.Een ieder is van harte welkom bij één of beide activiteiten. Uiteraard kunnen alle aanwezigen een overheerlijk hapje proeven gemaakt van het biologische Heldervarken, gefokt in Winterswijk in de Achterhoek.

Voor meer informatie:

Dick & Berdy Sloetjes
EKO Boerderij 't Helder
Huppelseweg 21
7105 CJ Winterswijk
info@biologischvlees.com
www.heldervarken.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven