Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lezing Mike Donkers over huidproblemen en rauwe melk op 't Ecoloar

Bij boerderij 't Ecoloar in Wijthmen krijgt men steeds vaker klanten van alle leeftijden met huidproblemen als eczeem, acne en psoriasis, die rauwe, onbewerkte melk komen halen. Deze klanten laten weten hier veel baat bij te hebben. Een ander voedingsmiddel dat helpt bij huidklachten is onbewerkt Keltisch zeezout.

Reden genoeg om Mike Donkers voor de tweede keer uit te nodigen om te komen spreken op 't Ecoloar, om nu eens precies uit te leggen hoe allereerst deze huidklachten ontstaan en waarom onbewerkte producten als rauwe melk en Keltisch zeezout verlichting kunnen bieden voor deze klachten. Tijdens de eerste avond bleek al gauw dat ook allerlei andere gezondheidsvraagstukken de revue passeren zoals overgewicht, diabetes, kanker en op welke manier hormonen een belangrijke rol in deze processen spelen. Ook op deze avond zal dat wel gebeuren.

Tevens zal worden uitgelegd wat op het bedrijf gedaan wordt om de risico's, die leven rond het gebruik van rauwmelkse producten tot nul te reduceren. De eerste avond was een groot succes en druk bezocht, dus wees er op tijd bij.

Enkele websites die alvast bezocht kunnen worden:
www.rauwemelk.net, www.westonprice.nl, www.voedingisgezondheid.nl

De avond vindt plaats op maandag 8 oktober, van 19:45 tot 22:00 uur. Inloop vanaf 19:30 uur. De entree is 10 euro, inclusief koffie/thee.

Voor meer informatie of om je op te geven: 0529 401929 of 06 10705341 of via email: [email protected].
Publicatiedatum: