Pur Natur introduceert een ambachtelijke bio-kaas, een 100% natuurlijke kaas gemaakt met zuiver verse melk. De puur ambachtelijke bereidingswijze en rijping zorgen voor een volle, verse smaak.
De Pur Natur ambachtelijke bio-kaas is verkrijgbaar in een bolletje van +/- 900 gram. Hij is te herkennen aan de typische witte korst in de stijlvolle Pur Natur afwerking.
Pur Natur ambachtelijke bio-kaas kan dienen als aperitiefhapje, tussendoortje, of verwerkt worden in een gerecht of een fris slaatje of op een boterham.
Voor meer informatie: www.purnatur.eu

Abonneren
Vacatures
- Int. Product- en Cropspecialist Propagation (opkweek)
- (Jr.) Specialist Duurzaamheid en Data
- Junior Kwaliteitscontroleur
- Productieleider
- Salesmanager substraten West-Europa
- Manager Quality Assurance (QA)
- Accountmanager Data Management - Agri
- Head Grower Greenhouse Canada
- Lead Auditor Kwaliteit & Processen
- Junior account manager
Top 5 - gisteren
- "De bio-sector is niet welkom onder alle deskundigen en organisaties die voor deze ronde tafel zijn uitgenodigd"
- Lidl zet in op biologische huismerken
- Pipie Smits van Oyen is nieuwe voorzitter Biohuis
- Speeltuin voor opgehokte kippen
- Picnic overtreedt, volgens NVWA, de wet met goedkopere Duitse A-merken
Top 5 - afgelopen week
- PFAS gevonden in biologische eieren in Denemarken
- Uniek korte-keten-concept van graan tot brood gepresenteerd
- Biologische sector is ondanks grote uitdagingen positief gestemd
- "Wij maken bio-pindakaas met hart en ziel, daarom maken wij kans tegenover het grote geld"
- Minister van der Wal enthousiast over stikstofplan Joost Samsom
Top 5 - afgelopen maand
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-01-31 VS: Het is de vraag of Danone biologische melk blijft leveren
- 2023-01-31 Biologische melkprijs FrieslandCampina €1,50 omlaag
- 2023-01-31 Voorstel AWP: lagere waterschapsbelasting voor biologische boeren
- 2023-01-30 Hein Schumacher treedt af als CEO van FrieslandCampina
- 2023-01-30 Provincies weten van duizenden veehouders niet of ze juiste stikstofvergunning hebben
- 2023-01-30 Arla-melkprijs daalt in februari met 3 eurocent
- 2023-01-27 Minister van der Wal enthousiast over stikstofplan Joost Samsom
- 2023-01-27 "Bioboer zijn is leuker en de mensen appreciëren je werk"
- 2023-01-27 Welke taal spreken koeien?
- 2023-01-26 "Biologische landbouw en weidebeheer kunnen het klimaat helpen"
- 2023-01-24 Melkveehouders gezocht voor onderzoek naar effect van kruidenrijk grasland
- 2023-01-20 Lidl wint met Biologische 3 sterren Beter Leven kaas de Bioproductverkiezing 2023
- 2023-01-18 Insecten als duurzaam veevoer: reëel alternatief?
- 2023-01-18 Koeien en Kansen-boeren moeten veel ballen in de lucht houden
- 2023-01-18 Resultaat biologisch landbouwbedrijf hoger dan gangbaar bedrijf
- 2023-01-17 Nieuwe kazen van Bastiaansen: Chimichurri en Geitenkaas met tuinkruiden
- 2023-01-16 Nieuwe interactieve PDF & Podcast-serie: 'Omschakelen naar biologische melkveehouderij'
- 2023-01-12 "Ik heb deze grond lief"
- 2023-01-12 Biologische melkveehouderij kan goed bijdragen aan het realiseren van de NPLG-doelen
- 2023-01-10 Peter Oosterhof in de race voor plaatselijke ondernemersprijs