Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zuivelrijck verrast Boerenrockfestival

De afgelopen editie van het Boerenrockfestival (23-26 augustus) hebben vrijwilligers, personeel en artiesten kunnen genieten van producten van het bedrijf Zuivelrijck.

René van der Veen van het bedrijf Zuivelrijck heeft vorig jaar als eerste in Nederland de biologische koffiemelk in cupjes geïntroduceerd. Inmiddels is hun assortiment verder uitgebreid met onder andere fairtrade rietsuiker en biologische melk.

De donderdag voor het festival kwam een grote vrachtauto de gratis ter beschikking gestelde goederen op het festivalterrein afleveren. Het Boerenrockfestival heeft dit jaar als eerste cross, rock en popfestival het UMEF-certificaat behaalt voor duurzaam festival. De producten van Zuivelrijck passen hier prima bij. Alle vrijwilligers, personeel en de artiesten hebben genoten van hun koffie en bij het ontbijt en de lunch werd dankbaar gebruik gemaakt van de melk.

Voor meer informatie: www.zuivelrijck.nl en www.boerenrockfestival.nl

Publicatiedatum: