Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chi International BV organiseert een Meet & Greet met Epke Zonderland

Epke Zonderland heeft Chi (levenskracht). Hét voorbeeld van iemand met balans tussen lichaam en geest. Hij is niet voor niets tot 2 keer toe gekozen tot sportman van het jaar en ambassadeur van 100% Dope Free.

Epke Zonderland is een topturner van Olympisch niveau en dat heeft hij in Londen dubbel en dwars bewezen. Dertig uur trainen per week plus nog de aanvullende zaken als fysio, stabiliteitstrainingen en allerlei verplichtingen van pers en tv optredens tot sponsoractiviteiten laten weinig tijd over, maar 'tussendoor' studeert deze atleet ook nog geneeskunde aan de Universiteit van Groningen.

Chi-producten bieden een gezond en natuurlijk alternatief voor traditionele producten. De slogan is niet voor niets: your natural lifestyle. Chi sponsort Epke al sinds 2007 en Epke gebruikt de producten van Chi om op een natuurlijke manier zijn prestaties op peil te houden en om lichaam en geest in balans te houden.

Maak kans op een Meet & Greet

Wie wil Epke Zonderland, alias 'the flying dutchman' of 'de knuffelbeer aan de rekstok' nou niet ontmoeten? Bij Chi kan dit. Wordt fan van Chi op Facebook en meld je aan en wie weet ben jij één van de winnaars! Ga naar www.facebook.com/ChiAromatherapie.


 
Publicatiedatum: