Moc: Message on Cup

Nieuw bij Be_Natural, groothandel in biologische verpakkingen in Schoten (België), is MoC. MoC staat voor Message on Cup en biedt u als bedrijf de mogelijkheid om zowel intern als extern te communiceren via drinkbekers.

Hoe vaak heeft men zich al geen zorgen gemaakt of bepaalde boodschappen welke op alle afdelingen 'ad valvas' worden bekendgemaakt ook wel degelijk worden gelezen? Heel vaak. Wie neemt de tijd om de boodschap daar op te pikken? Weinigen.

Vandaar deze oplossing van Be_Natural: verspreid uw boodschap op een drinkbeker via uw koffieautomaten of waterkoelers. Een recente studie heeft uitgewezen dat bij het nuttigen van een warme drank de beker gemiddeld 4 minuten in de hand wordt gehouden. Dit houdt in dat uw boodschap minstens 20 à 25 keer wordt gelezen/gezien. Daarenboven zijn de bekers van Be_Natural vervaardigd uit duurzame (organische) grondstoffen en gecertificeerd composteerbaar.


EmPack

Be_Natural staat op de EmPack in Brussels Expo. Het bedrijf is te vinden in stand B022.

Voor meer informatie:

Be_Natural
Wijtschotbaan 9 box 4
B-2900 Schoten
België
+32 (0)36856468
info@benatural.be
www.benatural.be

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.