Billy's farm komt met koekjes in handige meeneemverpakking

Tholen - Billy's farm uit Drachten komt aan de start van het nieuwe schoolseizoen met twee nieuwe verpakkingen. In een doos van acht stuks worden luxe 8-granenkoekjes uit het bestaande assortiment per stuk verpakt aangeboden. De ontbijtkoek komt per twee verpakt in een doos van zes pakjes. Deze nieuwe lijn producten is vanaf nu verkrijgbaar bij de biologische speciaalzaken. "Er kwam veel vraag vanuit de markt naar los verpakte luxe koekjes. In de supermarkt heb je al veel aanbod, maar in het biologische segment zie je dit nog niet zo veel. Vanaf nu komt daar dus verandering in", licht eigenaar eigenaar Klaas Bill toe.


De complete lijn 8-granenkoekjes

De 8-granenkoekjes bevatten zoals alle koekjes van Billy's Farm geen riet- en bietsuiker. "Door de rijke vulling en vele granen zijn ze prima van smaak." De lijn koekjes komt in de smaken Muesli, Chocolate, Almond, Raisin en Cranberry in de winkel. De volgende acht granen zijn gebruikt: spelt, haver, quinoa, gerst, kamut, rogge, mais en gierst.


Naast de 8-granenkoekjes komt Billy's farm ook met een per stuk verpakte ontbijtkoek. Deze kruidkoek is apart verpakt per twee sneetjes in een verpakking van zes pakjes.

De ontbijtkoek is gezoet met fructosestroop uit tarwe en daardoor is het ook geschikt voor diabetici. Het is ook vrij van soja, lupine, pinda, melk en eieren. "Dat maakt dat beide producten het vegan-keurmerk dragen. Mensen met allergie├źn voor bijvoorbeeld pinda en melk kunnen beide soorten koek dus prima meenemen naar school, werk of voor onderweg."

Voor meer informatie:

Klaas Bill
Billy's Farm
0512 532000
info@billysfarm.nl
www.billysfarm.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven