"Verzorgen het feestmaal al 3 jaar helemaal zelf"
Boergondisch Feestmaal op Heijerhof drukbezocht
De gasten konden zaterdagavond genieten van een amuse van Oost-Indische kers met wortelpeterselie, vervolgens kregen ze een een venkelroomsoep als voorgerecht. Het tussengerecht was een salade met bijzondere groenten, tomaten en olijven. Het hoofdgerecht bestond uit een terrine van lamsnek en lende van Angusrund met wasboontjes en puree van geroosterde paprika's. "Daaromheen serveerden we allerlei tapas." Het toetje was een chocoladetaart met kruisbessenschuim en pruimen.
Hij geeft aan dat de meeste ingrediënten van de eigen boerderij afkomstig zijn, waar koeien, schapen, geiten, varkens en kippen op een biologische manier gehouden worden. En in de moestuin wordt een groot assortiment groenten geteeld.
Henk is één van de oprichters van Van Eigen Erf en geeft aan dat Heijerhof één van de pioniers was met het Boergondisch Feestmaal. "Ons eerste weidediner werd in de zomer dan 2007 gehouden. Van Eigen Erf heeft het verder uitgerold. Het eerste officiële Boergondische Feestmaal werd in het najaar van 2007 bij 't Schop gehouden."
Voor meer informatie:
Henk Venner
Heijerhof
Beekkant 9
6095 PE Baexem
0475 451330
[email protected]
www.heijerhof.nl