Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Serene schoonheid met de nieuwste Slow Mood limited edition

Dr.Hauschka Cosmetica presenteert najaars/winterlook 2012

Wie een druk leven heeft weet: juist vanuit kalmte vind je je kracht. De warme, gebalanceerde kleuren van de nieuwe Slow Mood limited edition geven je die ontspannen uitstraling, die je zo goed kunt gebruiken in een drukke tijd. De bijzondere nieuwe make-uplijn bevat twee Eyeshadow Duo's met warme aardse en groene tonen. Met één van de twee Kajal Eyeliners geef je je ogen een zachte highlight. De kleuren zijn perfect in balans met die van de twee unieke Lipstick Novums: de transparante 'shimmering nude' en de subtiele 'berry shade'. En tot slot laat je je huid - óók in het najaar en de winter - stralen als de zon met de Illuminating Powder.

De nieuwe Slow Mood-kleuren lenen zich perfect voor een subtiele look voor overdag, maar ze zijn ook absoluut geschikt voor een meer expressieve make-up in de avond. De Slow Mood serie ligt vanaf half augustus in de winkel, in een limited edition.

Een harmonieuze look voor je ogen – Eyeshadow Duo's 06 en 07

De kleuren van deze twee Eyeshadow Duo's zetten je ogen in een schitterend, zijdezacht licht. Eyeshadow Duo nr. 06 combineert goudglanzend beige pale caramel met het zijdeachtig groene cedar dawn. Duo nr. 07 bevat een zacht, kaneelkleurig soft cinnamon en donkerbruin deep bronze. Al deze kleuren kun je eindeloos met elkaar combineren.

Zoals alle make-up van Dr.Hauschka zijn ook deze Eyeshadows niet alleen decoratief, maar ook verzorgend. Fijn zijdepoeder en extracten van rozenbloesems, wondklaver en zwarte thee verzorgen de gevoelige huid rond je ogen en laten je ogen sprankelen.


Links eyeshadow nr. 06, rechts nr. 07

Highlights met allure – Kajal Eyeliner 06 en 07 met applicator

De nieuwe Kajal Eyeliners in silky green (Kajal Eyeliner 06 - eucalyptus dew) en brown (Kajal Eyeliner 07 - mellow sienna) geven je ogen schitterende highlights. Ze combineren perfect met de kleuren van de Eyeshadow Duo's. De textuur is verbeterd en de oogschaduw is verrijkt met onder meer kweepeerwax en Japanse wax. Dit zorgt voor een fijn, zijdeachtig gevoel bij het aanbrengen. Tegelijkertijd brengen extracten van wondklaver, toverhazelaar en zwarte thee de gevoelige huid rond je ogen tot rust.

Met de handige applicator aan de achterzijde van de Eyeliners vervaag je het lijntje subtiel, wat zorgt voor een zachtere oogopslag.


Kajal Eyeliner 06 en 07

Zijdeachtige, glanzende lippen – Lipstick Novum 07 en 08

Hydraterende zorg gecombineerd met transparante, glanzende kleuren – dat
zijn de specialiteiten van de twee Novum Lipsticks uit deze bijzondere Slow
Mood serie. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren delicate orchid (no. 07) en
maple glow (no. 08). Hoogwaardige arganolie zorgt voor goede hydratering
van je lippen.

De kleuren van de twee Lipsticks combineren heel natuurlijk met het rood van je lippen. Met delicate orchid laat je ze glanzen, wat perfect past in een naturel make-up. Met het zachte bessenrood van maple glow geef je je lippen een geraffineerde maar tegelijkertijd expressievere uitstraling.


Lipstick Novum 07 en 08

Stralend als de zon – Illuminating Powder

Met Illuminating Powder is het altijd zomer. Het losse poeder met zijn frisse rozengeur geeft een zijdezachte glans aan je hele gezicht. Ook zonder foundation geeft hij een bijzonder mooi effect. Deze poeder, die je huid verzorgt, helpt je er uitgerust en ontspannen uit te zien. En dat is waar de hele Slow Mood serie voor staat.


Klik hier voor wat make-up tips voor overdag en 's avonds.
Publicatiedatum: