Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Kantoor gisteren zelfs eerder gesloten"

Chi International trotse hoofdsponsor van Epke Zonderland

Tholen - Chi International in Breda is al jarenlang hoofdsponsor van Epke Zonderland, de kersverse Olympisch kampioen. De specialist in aromatherapie heeft de verrichtingen van Epke daarom nauwlettend gevolgd. "We hebben ons kantoor gisteren zelfs 1,5 uur eerder gesloten, zodat de medewerkers de bijzondere prestatie thuis konden bekijken", vertelt directeur Ton Beljon.
 
Ton is erg trots op de prestatie van Epke. "Dit is natuurlijk super, erg mooi nieuws." Hij twitterde daarom gisteren al de boodschap 'you've got the power of Chi' naar de kersverse Olympisch kampioen. Ook tijdens de Spelen is er zeer regelmatig contact geweest, via de mail en twitter.


Epke en Ton

Epke past volgens Ton perfect bij het merk. "Hij is echt een persoonlijkheid, maar bovenal een heel echt mens." Hij omschrijft hem als een zeer uitgebalanceerd persoon. "Dat was voorafgaand en na afloop van zijn oefening ook wel te zien. Ondanks de enorme druk die er op zijn schouders lag, bleek hij toch in staat om bij zichzelf te komen en zichzelf in balans te krijgen. Daardoor presteerde hij optimaal tijdens de belangrijkste minuut van zijn carrière."
 
De Olympisch kampioen gebruikt verschillende producten uit het assortiment van Chi International. "Zijn favorieten zijn onze biologische Chi Spirulina en de biologische Tea Tree olie. De top vijf wordt aangevuld met Vertargil groene leem, dat de huid herstelt en reinigt. En voor de warming up en cooling down gebruikt hij onze aromamassageproducten."
 

Epke met het 'I've got Chi'-shirt

Geen risico

Ton benadrukt dat de Chi-producten geen enkel risico betekenen voor topsporters. "Onlangs is onze Chi Spirulina zelfs opgenomen in het Nederlandse Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsporters, ofwel de NZVT. Terecht natuurlijk, want het is gewoon superspinazie. Dit was voor Epke erg belangrijk, zeker ook omdat hij ambassadeur is van 100% Dope Free."
 
Voor Chi International is Epke nu al de sportman van het jaar. "Deze prestatie is zo speciaal, dit zou een mooie bekroning zijn", besluit Ton.

Voor meer informatie:

Ton Beljon
Chi International
Koele Mei 42
4815 JD Breda
076 5719199
[email protected]
www.chi.eu