Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Laat zien waar melk uit de supermarkt vandaan komt

IJsboerderij de Bûterkamp doet mee aan open dagen Albert Heijn

Albert Heijn bestaat dit jaar 125 jaar en wil dit jubileum niet alleen met haar klanten en medewerkers vieren, maar ook met haar leveranciers. Daarom stelt melkveehouder Sjoerd Brandsma uit Oudemirdum in de weekenden van 18 en 19 augustus en 25 en 26 augustus zijn boerderij open voor het publiek. Bezoekers krijgen tijdens deze Open Dag een gratis kijkje achter de schermen. Albert Heijn organiseert in augustus door het hele land open dagen waarbij zo'n 175 boeren en telers laten zien waar verse producten, waaronder melk, in de supermarkten van Albert Heijn vandaan komen.

De open dagen bij IJsboerderij de Bûterkamp op 18, 19, 25 en 26 augustus duren van 10:00 tot 16:00 uur. Het adres is: De Buterkamp 1, Oudemirdum. Bezoekers dienen zich vooraf in te schrijven op www.ah.nl/opendagen. Op die website staat ook een overzicht van alle boeren en telers die hun bedrijf open stellen voor het publiek.


Leuk, lekker en leerzaam uitje voor jong en oud

De open dag is een uitje voor het hele gezin. Er is volop de gelegenheid om vragen te stellen aan de medewerkers over het werk op de melkveehouderij. Ook is er van alles te doen voor kinderen zoals het aaien van de dieren, ponyrijden, een springkussen


Mensen achter het product laten zien

Albert Heijn wil elke dag van het jaar lekkere en verse producten aan haar klanten aanbieden. Daarom gaat de supermarktketen langdurige relaties aan met leveranciers. Door bijvoorbeeld vaste afspraken te maken, weten telers precies waar ze aan toe zijn. Albert Heijn en haar telers werken continu gezamenlijk aan de kwaliteit en smaak van de producten. Ook zetten zij zich in om de geoogste producten zo snel mogelijk van het land in de winkel te krijgen. Albert Heijn is trots op deze jarenlange samenwerking met de mensen die zich dag in dag uit met zorg en passie inzetten voor hun product en wil tijdens de open dagen ook de mensen achter het product laten zien.
Publicatiedatum: