Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Moestuinadvies van Moesie bij Midzomertuinfeest in Appeltern

Op 23 juni vond het Midzomertuinfeest in De Tuinen van Appeltern plaats. Tuincentrum GroenRijk vierde samen met veel relaties haar 20-jarig jubileum. Moesie de Moestuincoach, gesponsord door Bio+, was ook aanwezig. Bij de groentetuinen in Appeltern vertelde hij kinderen hoe leuk en makkelijk het is om een eigen groentetuintje op te zetten en te onderhouden.

Petra Kaak, oprichtster van Moesie, gaf diverse workshops met tips en trucs voor een optimale oogst. "Het leuke aan een eigen moestuintje voor kinderen is dat zij door veel met hun eigen tuintje bezig te zijn ook veel beter groeten gaan eten", aldus Petra.



Wil jij ook wel eens proberen om een eigen moestuintje te beginnen maar weet je niet hoe? Dan helpt Moesie jou met je moestuintje in je eigen tuin. Met één m2 kan je al meedoen. Moesie vertelt jou wekelijks wat je moet doen en kom je er even niet uit dan kan je Moesie mailen. Ga naar www.moestuincoach.nl voor meer informatie.

Bio+

Bio+ biedt met meer dan 300 lekkere biologische producten van natuurlijke komaf een oplossing voor ieder eetmoment. De producten van Bio+ zijn bij ruim 2.500 supermarkten verkrijgbaar.
Publicatiedatum: