Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Actie geitenzooglamsvlees van de Kruidenwei

Biologisch geitenhouderij en kaasmakerij de Kruidenwei in Nooitgedacht maakt een aantal bijzondere geitenkazen: wellicht ken je ze: Alba, Little Blue Star, Lady's Blue of de Capriolen. Om deze kazen te kunnen maken moeten de geiten natuurlijk eerst lammeren krijgen. Net als bij Jersey koeien gaat ook bij geiten de regel op: eerst een jong werpen voordat de melk gaat stromen.Dat heet dan geen kalf maar een lam. De meeste van deze lammeren worden geen melkgeit of dekbok. De Kruidenwei heeft ervoor gekozen om deze lammeren zelf te mesten en te laten slachten in de regio. Dit vinden ze het meest respectvol. Echter om dit te verwezenlijken zijn ze naarstig op zoek naar afnemers die nieuwsgierig zijn naar dit geitenzooglamsvlees, ook wel Capretto genoemd.


Ger Entjes en Ayla Groenveld van de Kruidenwei

Introductiepakket Capretto

Om je kennis te laten maken met dit geitenzooglamsvlees is er nu een introductiepakket beschikbaar: 5-8 kilogram vlees voor 19,50 euro per kilogram. Dit pakket bevat: 2 achterbouten, 2 voorbouten, 4 schenkeltjes, hals-stoofstuk, haaskotelet, gehakt, spareribs en lamslever en niertjes (is echt delicaat). Het vlees is gevacumeerd. U krijgt recepten bijgeleverd.

Hiernaast is het mogelijk om een heel karkas af te nemen, deze weegt tussen de 7 en 11 kilogram en kost 15 euro per kilogram.

Bestellen

Om van de actie gebruik te maken dien je uiterlijk woensdag 11 juli je bestelling door te geven via info@biovleesbestellen.nl. Er wordt maandag 9 juli geslacht en het vlees is beschikbaar in de week van 16 juli. Geef alstublieft ook aan of u het vers wilt ontvangen of juist ingevroren. Bezorgkosten zijn in overleg.

Voor meer informatie:

Jacob Beeker, info@biovleesbestellen.nl, 06 52034717, www.biovleesbestellen.nl
Publicatiedatum: