Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wessanen wil Rudy Kluiber benoemen tot commissaris

Wessanen wil de heer Rudy Kluiber benoemen als nieuw lid van de Raad van Commiissarissen. Zo maakte Royal Wessanen vandaag (vrijdag 6 juni) bekend. Deze nominatie is gebaseerd op een aanbeveling van Delta Partners. Delta Partners bezit een aanzienlijk belang in het bedrijf (25-30 procent) Als een strategische aandeelhouder staat Delta Partners volledig achter de Wessanen-strategie om zich puur op biologische voedsel in Europa te richten. Zij verwacht te profiteren van de sterke positie van Wessanen en haar biologische merken in deze interessante en groeiende markt.

Rudy Kluiber is niet verbonden met Delta Partners. In overeenstemming met de 'Dutch Corporate Governance Code' wordt Kluiber geacht onafhankelijk te zijn. Er is echter overeengekomen dat Kluiber zich terug zal trekken als commissaris bij Delta Partners wanneer Delta Partners hun belang verlaagt tot onder de 12,5 procent. 
Publicatiedatum: